Plugga mot klockan?

Har upptäckt att jag blivit lite lätt störd av att vara student. Varenda gång vi har någon bok (typ fyra i veckan denna kurs?!) att läsa följer jag denna tradition:

 

1. Öppnar boken, tänker att det är något lite "mysigt" med nyöppnade böcker. OBS: gäller inte böcker som har en sjukt tråkig framsida, vilket är fler än man tror. Någon borde göra något åt det där.

2. Läser i tio minuter.

3. Noterar hur många sidor jag läst.

4. Räknar ut hur mycket jag kommer att klara av att läsa på en timme, och därefter hur många sidor jag SKA ta mig igenom dagen till ära.

(5. Läser de sidor jag propsat på minus 10. Av någon anledning tappar jag fokus de sista tio sidorna. Kan vara det faktum att jag vet att jag snart får göra något roligare)

 

Vet inte om det här är ett bra eller dåligt sätt. Snacka om att plugga mot klockan. Jag blir lätt manisk av det här, men idag funkade det bra. Andra dagar inte... Snart är denna tokpluggiga delkurs över iaf, då är det dags för journalistiken! Fan vad kul!

 

Nu ska jag plöja igenom lite bloggar och fantisera ihop historier om vad min läkare ska berätta för mig den 7:e mars, har fått en kallelse till Upplands Väsby då. Ska väl få reda på vad MR:en visade. Tänk om det till exempel är så att de hittade någon konstig filur i min axel? Typ en skalbagge som byggt bo?

 

Okej. Fantasin är det ju inget fel på i alla fall. Helt klart...

Slänger upp lite bilder från helgen i ett nytt inlägg. Sjuuuuuuka bilder. 
Hörshääj!

 

Kan ju också bo en jordekorre i min axel. You never know...

Kommentarer
Postat av: B

Jordekorrar är söta!

2011-02-14 @ 18:11:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0