Nianfors!

Är i Nianfors och äter massvis med mat och annat gott. Jenny är också här, vi var ut på en promenad tidigare idag. Skulle vara lite hurtiga och försöka oss på att gå med stavar. Var ungefär lika duktiga som mormor på det (Mormor brukade gå omkring och säga att han som sålde stavarna på Intersport till henne, han hade minsann gett henne fel instruktioner i hur man egentligen skulle röra benen/armarna). Jenny gick bakom mig och skrek "RÄTA PÅ RYGGEN!"

Helgen var ju också lite speciell! Öl på O´Connors torsdag, bakis fredag. Sen ladda om för tacokväll hos mig och Bea! Linus & Berne kom och sen gick vi på Bullitt och sen OC igen. Oväntat... Tror dock att vi aldrig suttit mera stilla på OC än dessa dagar. Måste göra något åt det där snart och byta stammishak. Känner för att dra en klassisk nationsrunda snart!

Vilket det väl blir nästa helg när Eve, Hannes, Mimmi & Lars invaderar Uppsala. Längtar redan efter middag på GH:s lördagsrestaurang! Sen blir det förhoppningsvis utgång på ett ställe som inte heter O´Connors. Kan ju vara skönt med lite omväxling, haha!

Nu ska jag käka (oväntat...) Hörshääj!


Jag & Bea på klassisk nationsfyllakväll, haha!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0