Lite sömn tack

Ingen vore gladare än mig om bara sömngudarna ville anfalla mig nu!  Jäkligt dumt att ta en alldeles för lång powernap efter att ha spenderat några timmar på bibblan. Som var så tråkiga att jag höll på att somna. Känns som att bestiga Mount Everest, har artontusen sidor att läsa och den ena boken är ta mig fan tråkigare än Bibeln.

 

Imorgon kommer the tornado, aka sis Malla, hit till Uppis och stannar till lördag. Blir nog några vinkvällar om jag känner oss rätt. Jag har propsat på Singstar på fredag men det är ju ingen som vill! BAH! Ska Malla sjunga Singstar lär man väl tömma i henne en 3 liters vinbox först. Och då gissar jag mest på att hon somnar och inte sjunger faktiskt. Dålig idé, med andra ord.

 

På lördag åker jag hem till mammsen och pappsen och spenderar några dagar i Nianfors. Jenny skulle också dit så jag har någon att roa mig med. Typ spela kort, vilket är vår favvosyssla. Bristen på extremt roliga aktiviteter i Nianfors är högst påfallande. Men ganska skönt ändå!

 

Nu ska jag plugga i mp3:n och dansa i sängen. Hoppas på att grannarna inte tänker idka samlag inatt. Igår refererade Bea grannens brud till "skrikande hunden". Väldigt passande beskrivning. Vill bara gå upp, knacka på och snacka med mannen ifråga och försöka få honom att förstå att hans brud fejkar hela grejen. Alternativt skriva en lapp... "Så jävla skönt kan det faktiskt inte vara". Eller så ylar hon så förbannat på grund av att han försöker mörda henne. Obehaglig tanke, när jag tänker närmare på det.

 

SOVA VAR DET. Hörshääj!

 


¨
Jag och min bajsbruna syster på Bockstoaletten (?) för något år sedan

Kommentarer
Postat av: sis J

kortspel, fiska, ÄTA, glo på tv,n, Äta mer och om möjligt äta lite mer. Tycker det låter topp ja!

Ja okej då, vi kan väl ta ett varv runt byn å rå så vi känner att vi rört på oss lite! :)

2011-02-03 @ 20:01:01
Postat av: Tina

Hehe, fel av mig. Favvosysslan är ju definitivt att äta och inte spela kort! :)

2011-02-03 @ 20:47:39
URL: http://tinad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0