Den här stan får aldrig nog

Ja herregud vilken helg. I fredags tog sig alla hit efter mycket om och men i snökaoset. Ägnade kvällen åt att göra om vardagsrummet till ett kuddrum i stil med dagisinredning. Väldigt trevligt. Sen blev det lite pyjamasparty med film, pizza, chips och ben som trasslade in sig i varandra.

 

Såg en jättehemsk skräckfilm om ett litet äckligt demonbarn. Sen när jag & Berne skulle hem till honom var det en minitraktor med grävskopa på som gasade efter oss och jag skrek och började springa, helt övertygad om att demonungjäveln styrde killen som körde minitraktorn och att han skulle döda oss. JoPPigt!

 

Igår skulle vi dricka öl och gå ut på okänd destination. Slutade ju något kaosartat, men kul hade vi. Satt här hemma, Rafa, Peter & Maria kom också och även David en snabbsväng. Spelade "21" (ska hålla mig borta från ölspel ett tag framöver tror jag) och tog de i särklass fulaste bilderna som någonsin tagits med Hannes kamera (och på den finns bilder av mig med mörkblonda extensions). Ni förstår väl... Ska lägga upp bilderna här så fort någon lagt upp dem på facebook!

 

Åkte till GH-puben och satt där och drack och snackade skit och sedan var vi på ÖG i en timme, de hade något eftersläpp tror jag. Dansade lite och ramlade utanför toaletten. Sen när jag & Berne skulle på Subway ramlade han och drog med mig och jag landade min vana trogen på knät som idag är blått och fint.

 

Nåja, blev ju en händelserik helg iaf. Minst sagt. Puss & tack allihopa!

 


Nu ska jag bli en helylletjej! (Nästa lördag, på fredag blir det
troligtvis Singstar)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0