Bitterfitta?

Har precis skrivit en essä där ordet "bitterfitta" är med. Tveksamt om det uppskattas, men å ena sidan skulle essän handla om mig och mina ord och av någon OUTGRUNDLIG anledning kände jag att bitterfitta måste in då...

 

Dålig bloggupdate på sista tiden, har haft fullt upp med att spöa grabbarna i Singstar, ha tjejfilmskväll med Bea, titta på Californication, och så vidare. Ska försöka skärpa mig. Hade tänkt lägga upp bilder från vår Singstarkväll i fredags men efter att ha tittat igenom kameran känner jag, näe. Finns inte EN normal bild från den kvällen. Vilket säger en del om det allmäna tillståndet i fredags.

 

Bland annat så råkade vi hamna lite i onåd med två ryssar genom att sätta oss vid deras (tomma!!) bord som de tydligen hade "tjingat". Vi bytte snällt till ett annat (men tror att det var fler än jag som ville slå en stilettklack i huvudet på dem. I brist på stilettklackar lät vi bli)

 

Självklart fick jag för mig att de var med i ryska maffian. De såg hårda ut. Sen kom den ena fram och skulle snacka med Bea. Och jag känner för att helt spontant dra igång stora stirrleken. Som jag stirrade! Och han fattade ju ingenting, hade inte direkt invigt honom i mina arga leken-planer. Högst troligt också att jag för tillfället tyckte att jag var ASBALL som lekte med döden (dvs ryska maffian). Sen gjorde jag om samma procedur när nästa ryss bestämde sig för att han skulle snacka med Beau. Jaa, vad ska man säga. RUSSIANLÖÖÖÖÖÖV! (Bea hade dock inte så mycket att säga till dessa fåordiga ryssar, ska tilläggas)

 

Nog nu... funderar starkt på att lägga mig i ett bad. Längtar mest efter en bastu. Hörshääj!

 

När vi inte är coola och leker med ryska maffian, då ser vi ut såhär.

Kommentarer
Postat av: malla

"vad är det jag ser? Sitter du och STIRRAR på miss Maffioso??!" Hahahahahaha! Ja, ryssar e skumma människor, jag bara MÅSTA ju säga till ryssarna i Sundsvall att hur de än gjorde till sin röst så kommer jag alltid förknippa dem med rysk maffia. Vet inte om tjej-ryssen tyckte det var så snällt. Hon snörpte på munnen och sa inte många ord till. Sen fick jag veta att hon hade svart bälte i karate... wooopsiedaisy!

2011-02-23 @ 12:00:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0