Till mina systrar och Peter

Tänkte att det är bra om vi sätter upp lite förhållningsregler nu när ni ska spendera ett dygn här allihopa. Se till att ni sköter er och sådär. Därför har jag gjort en lista som strikt bör efterföljas:

 

1. Kör försiktigt hit. Har hört vissa ursäkter förut (inte minst från fröken Malin Dolk) att hon "inte har en aaaning om hur hon kom hit så snabbt". Den enkla förklaringen brukar vara att man har stampat ner gasen till 160 km/timmen. Det verkar vara något märkligt släktband mellan dig och Malin, Linda. Inga racetävlingar med ambulanser, okej?

 

2. En gång när ni kom hit var några av er så sugna (Linda och Jenny) på något sött att ni käkade dekorationskulor till cupcakes eftersom vi inte hade något godis hemma. Kan vi låta bli att upprepa det nu, tack?

 

3. Inget fotbollstittande. Inget vem-är-bäst-i-ligan-snack. Inget ah-men-vad-tycker-du-om-Zlatans-hundrade-mål-då? Jag tänker på dig Peter. Du kan få undantagstillstånd om du råkar träffa på Linus. Men då får ni låsa in er nånstans där ni kan prata ostört och inte bli irriterad på oss tjejer när vi diskuterar nagellack och huruvida dekorationskulor är ätliga eller ej.

 

4. Obligatorisk öl imorgon kväll kring åtta-nio. Förslagsvis på någon pub. Ni behöver inte dansa. Men OM ni vill dra av en cowboydans på bardisken får ni göra det. Så länge ni inte på något vis röjer att jag är släkt med er.

 

5. Man får under inga omständigheter ta på sig en ridhjälm när man åker bil och sedan spänna ögonen i andra trafikanter eller fotgängare för att "se deras reaktioner". Hur psykiskt instabil man än är, Malin.

 

6. Inga jävla grinattacker. Ja, den var också till dig Malin.

 

7. Om vi spelar spel imorgon (ta gärna med några!) så får INGEN vara dålig förlorare. Utom möjligtvis jag själv. Jag har visst undantagstillstånd på det eftersom jag faktiskt bor i lägenheten.

 

8. Vårt mission under hela er vistelse här blir självklart att hitta en snygg Uppsalakarl till Jenny. Där finns det också några regler. Man får inte göra som Malla och försöka ragga karlar åt Jenny genom att säga "Hej, jag heter Malin och det här är min syrra, Jenny.  Hon kommer från Hudik". Dessvärre verkar folk inte förstå att om man är från Hudik så bör man få ett mercyfuck. Men vi kan däremot, helt klart, få bestämma ÅT Jenny vilka karlar som är lämpliga att kanske gnugga sig lite extra mot (eui, skrev jag det där). Vi får också tapetsera bilder på henne över hela Uppsala, eventuellt skriva ner ett telefonnummer också!

 Kommentarer
Postat av: sis J

Aj fan, många regler det där! Trodde vi kom ner för att handla julklappar och sticka strumpor? Tänker inte gnida mig mot någon och det spelar ingen roll hur mycket ni bönar och ber, och Tack men ni behöver inte "ragga" år mig, låt mig snälla sköta mig själv den här gången! (det gäller Linus med) Ses imorn!

2011-12-02 @ 17:42:09
Postat av: Tina

Haha ja förlåt men jag kunde inte låta bli!

2011-12-02 @ 18:27:08
URL: http://tinad.blogg.se/
Postat av: Eve

Hahaha! Nr 5!!!!!!! JAG DÖÖÖÖR!!!111

2011-12-02 @ 18:32:26
Postat av: Tina

Japp, Malla i ett nötskal. Jag är lite förvånad över att du blev förvånad, haha. Du känner väl henne! :)

2011-12-02 @ 18:37:07
URL: http://tinad.blogg.se/
Postat av: svågern

Det var ju enkelt, bara att stanna hemma då..... Har svårt att se oss alla klara dom reglerna....

2011-12-02 @ 21:30:41
Postat av: sis J

Hahahaha, Peter, Regler är väl till för att brytas va?

2011-12-02 @ 22:10:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0