Men kul helg...

Ja, vad har hänt denna helg hittills? INTE ETT SKIT! Igår var jag som bekant rastlös OCH slö, så hände ingenting. Badade, såg "Kronjuvelerna" (mysig, fin men lite väl lång, har nu en tjejcrush på Alicia Vikander). Berne kom också, han var sjuk. Så inatt när han låg som ett snarkande värmeaggregat låg jag och inte kunde sova. Kollade på lite webbprogram, osv. Vred och vände mig. Gosade med Kitty. Spelade mobilspel. Somnade halvfem.

 

Vaknade olidligt sent idag. Skulle egentligen gått en sväng på stan men det snöblandade nedfallet avstyrde det hela. Så nu har jag och Beau legat i soffan och kollat på Eurotrip och ätit godis. Är så fruktansvärt off nu så det finns inte. Blir tokig av att vara instängd i lägenheten utan att göra något konkret. Så vi får väl se vad som händer ikväll.

 

Ska handla snart iaf. Se lite folk på Ica, kanske kan behövas. Har inte sett andra än Berne och Beau sedan igår eftermiddag. Så nu kanske jag flyger på främlingar som en asocial apa. Vet inte jag, men det känns riskabelt.

 


Transformerade till tanter över helgen. Tydligen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0