Hjälp!

Efter ett möte med min grupp idag (vi ska genomföra en mindre undersökning och redovisa detta och skriva ett PM), kom vi överens om att se över vilka svordomar som anses vara grövst bland ungdomar. Därför tycker jag att ni ska kommentera detta inlägg (ni som inte redan kommenterat på facebook) och berätta vilken svensk svordom som är värst och gärna motivera varför. KOM IGEN!

 

Måste dock säga att det kändes märkligt att ha en statusrad på facebook fylld med svordomar, riktigt grova sådana som tex "negerhora" (enligt mig en av de allra värsta).

 

Jaja. Ska läsa lite e-bok nu, laddat ner Liza Marklunds senaste även om jag är något trött på Annika Bengtzon så läser jag vidare. Tycker Marklund är en av de författare som det faktiskt lyser igenom hur mycket research hon gjort inför sina böcker. Ja, om man bortser från "Mia"-historien då, när det kom fram att allt inte var sant. Jävligt märklig debatt för övrigt. Romaner är romaner och verklighet är verklighet. Även biografier bör tas med en nypa salt och man behöver inte flyga i taket för det.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0