HÄLJ

Sup och svälj? Ehe näe då. Måste bara rimma lite såhär i fredagsruset. Hade vår (ursäkta uttrycket nu!) "fittmongo-presentation" idag. Alltså om de värsta svordomarna enligt dagens ungdom. Dagens ungdom är väldigt kreativa, kan jag ju upplysa er om. Kombinationer av olika svordomar är den värsta. Till exempel kukjävlahelvetesfitta.

 

Nu slutar jag. Kan inte skriva såna hemska ord i min heliga blogg. Vad ska mina kommande barnbarn tro om bloggen finns kvar då. "Mormor, vad ANVÄNDE du för språkbruk egentligen?!". Kan ju bli pinsamt. Fast det årtionde jag har barnbarn har nog svordomarna förvärrats ytterligare. För ett par århundraden sen var det ju skithemskt att säga "herre Gud". Och jag förväntar mig att det tar ungfär två århundraden innan jag har ett barnbarn också. Eftersom jag är odödlig och kommer leva tills jag är ungefär 210 år.

 

Jaja. Nu ska jag snart ta ett bad, packa ihop lite och sen dra till Berne och käka middag, dricka lite vin och snacka världsproblem och sådär. Eller bara glo lite på Idol och 24 och se romantiska ut. Tills jag eventuellt bryter stämningen genom att skrika obscena saker åt Bernes PS3 som gör att allting bara hackar. Ja, så får det bli. Imorn drar jag till buschen för att isolera mig och få lite plugg undanstökat. Hörshääj!

 


Mer romantiskt än såhär blir det ju inte!

Kommentarer
Postat av: Cissi

bästa var när marcus pekade på bilden och sa allvarligt "och här har vi lite kuk.." ;D

2011-12-09 @ 13:26:55
Postat av: Anonym

men ärligt - är det där din pojkvän? Isåfall behöver jag råd! HUR I HELVETE får man sin kille att färga håret på en? Har liksom försökt i tre år utan att lyckas.

2011-12-09 @ 14:09:27
URL: http://rosabjork.blogg.se/
Postat av: Tina

Cissi: HAHA, jag tänkte också på det! Mycket sånt när man ska prata om svordomar tydligen!

Mitra: Hehe, jadu. Mutning är det enda som funkar! :)

2011-12-09 @ 14:10:49
URL: http://tinad.blogg.se/
Postat av: Malla

Älskar att Berne klär så fint i min blodomloppet- tröja å! Haha! Hoppas inte penglan läser detta inlägg Tina!

2011-12-09 @ 14:23:13
Postat av: B

Så eran romantiska kväll kommer alltså sluta med att du skriker fittjävlahelvetesmongo åt PS3an och Berne blir köt och ni ligger!

2011-12-09 @ 14:46:17
Postat av: Tina

Malla: Ja, visst är han fin! Mja, tror att mina blogginlägg innehåller på tok för lite Eric Saade, Miley Cyrus och Justin Bieber för att Engla ska orka läsa faktiskt.

Bea: Köt? KÖT?????! Inte okej Beau! INTE OKEJ!

2011-12-09 @ 15:53:38
URL: http://tinad.blogg.se/
Postat av: Ida

hahaha. man hjälper människor att leva ett normalt liv efter t ex sjukdom eller operation och liknande! svårt att förklara. men man hjälper till med saker de behöver i vardagen, duschstolar och sådant, om du fattar :)

2011-12-09 @ 20:00:45
URL: http://idakristinasjodin.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0