Andra advent och fem sekunders julstämning

Har tillbringat dagen i Gränby och sprungit i affärer. Som vanligt är det inte roligt efter ungefär 1 timme, för då får man ont i ryggen och blir hungrig. Fick i alla fall några sekunders julstämning eftersom Caroline af Ugglas var där med sin värstingkör och sjöng lite julsånger (julstämningen försvann när de gled in på "One more reggae for the road"). Åkte och hämtade pizza och käkade hos Linus sen.

 

Gårdagen var trevlig, vin, spel och skitsnack. Kan upplysa er om att en del regler bröts. Peter spelade till och med tv-spel... Men som de så fint uttryckte sig så är väl regler till för att brytas!

 

Trots att det var lugnt igår har jag lite söndagsångest idag, som vanligt. Så jävla störigt. Om nån timme blir det trerätters, "halvåtta hos Linus & Malla". Gött! Nu ska jag gräva ner mig ännu lite djupare bland soffkuddarna och glo på repisen av Så mycket bättre. Lalehs program. Tycker hon är sjukt duktig, men hon är ju så förbannat skittråkig i det här programmet. När hon började GRINA när de skulle klippa ett får för nån vecka sen ville jag typ kasta ur henne ur tv-n. Töntigt!

 

Jaja, nog babblat, hörshääj!

 

Förra nyår, ikväll ska vi allt planera för årets som blir i Uppsala!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0