Vädergudarna?

Eftersom ni sett till att det regnat idag betyder det att det blir strålande sol på lördag va?

 

Igår hände det inte mycket. Var ju och badade med kidsen mitt på dan, sen pizzakäk och lekparkshäng. Kollade på katterna som tassade runt varandra och undslapp sig konstiga ljud med jämna mellanrum. Dock gick det över förväntan. De är ju definitivt inte vänner men de har iaf vett att hålla sig borta från varandra. Trodde jag.

 

Halvsex imorse vaknade jag av att katterna VRÅLAR mitt i ett slagsmål. Trodde jag skulle få en hjärtinfarkt. Uno vann nog fighten för Kitty lade sig under soffan medan Uno nöjt kilade in sig mellan mina fötter. Den katten är lite som en blandning mellan råtta/föl/katt. Råtta för att hans svans påminner om en, föl för att han ser lite ut som ett och katt för att tja, han är väl EGENTLIGEN född till det. Men han är jäkligt mysig! Bea tyckte inte alls han var så monsterlik som han fått för sig, tur det!


Idag har jag pluggat en del, har ett stort responsseminarium imorgon. Ska även tvätta, åka och storhandla på systemet inför Valborg med Bernie & Beau samt ta en springtur! Inte lika varmt idag som sist jag sprang, det är ju skönt... För då MÅSTE värmen som sagt komma till Valborg istället!

 

Nu ska jag plugga en stund innan jag ger mig ut på springtur. Trodde by the way ALDRIG att ordet "springtur" skulle förekomma i denna blogg... Hörshääj!


Haha jag och Emma på Kvalborg förra året... Hon återkommer detta år
tillsammans med Mitch & Erika, ska bli så jäkla kul att de kommer hit!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0