VÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!

Nu är det vår! Nästan sommar, eller ja typ sommar faktiskt. Iaf på vår uteplats, den ligger i lä så det blir ju stekhett där. Eftersom jag inte har så mkt alls i skolan på ett tag nu så har jag suttit ute hela dagen, underbart! Samt rensat ogräs mellan plattorna så att mina fingertoppar är alldeles ömma...

 

Har inte hänt så mkt sen sist. Var ut och käkade på Brasseriet med Berne och tog en öl på Pitchers i fredags. Brasseriet var helt ok, dock djävulskt varmt där (?). I lördags åkte jag till Nianfors, hängde lite med Engla och och hennes kompis och pluggade. Samma i fredags. I måndags åkte jag hem och nu är allt plugg undanstökat, iaf för några dagar. Sen blir det till att sätta sig och plöja igenom alla klasskompisars texter inför seminariumen nästa vecka, men det brukar faktiskt bara vara kul!

 

Den här veckan blir nog rätt lugn, hyfsat skönt efter allt hysteripluggande. Och extra passande när solen lyser! Ska faktiskt bita i det sura äpplet och ge mig ut och SPRINGA imorrn. Ja herregud, ni hörde rätt. Jag kan knappt tro det själv. Men Malla har ju lyckats övertyga mig om att ställa upp i Tjejmilen och jag som inte sprungit på år och dar dör lite vid tanken på en mil. Men vadfan. Nu jävlar...

 

På torsdag kväll kommer förmodligen Eve och på dan om det är fint väder har jag övertalat Berne att ta oss en tur till Öregrund. Sjukt fint där!

 

Jaja, nu ska jag undersöka om min katt nyss försökte ta självmord och ordinera en lämplig antidepressiv medicin till henne. Vilket är att spänna ögonen i henne och säga "Är du helt dum i huvudet och tror du på allvar att du kommer att DÖ av att hoppa med huvudet före in i väggen?"

 


SNART: VALBORG!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0