Snorpanna

Jävligt äckligt ord när jag tänker efter, men så känner jag mig! Hade ju feber i tisdags och tänkte att eftersom den gick över är jag frisk! HALLELULJAH! Men tji fick jag. Näsan fylldes med snor och kroppen blev överkörd av en tjockis på truck. Tur man har alvedon, hostmedicin och snorpapper.

 

Ikväll kommer äldsta systrarna Dolk hit. Vi ska käka räkpaj, spela TP och göra andra trettioplus-aktiviteter, hehe. Välkomnas med öppna armar i mitt tillstånd. Visserligen ringde Linda nyss och sa att hon skulle ta med en flaska sprit, men jaja. Imorrn ska vi käka på Kött kök o bar. GÖTT! Blir säkert en öl nånstans efter det.

 

Ligger i sängen nu och lyssnar igenom min vårlista på spotify. Visserligen har det regnat ute men det är ju åtminstone varmt. Och jag har spanat in en vårjacka... Så nu är våren här. PUNKT. Apropå vårmusik tycker jag att ni ska checka in Oskar Gyllenhammar på spotify! Han och hans band Klubb Hjärtat släppte sitt album nyss och de är sjuuuuuukt braaaaaaaaaa! Så lyssnaaaaaaaa! Blir helt exalterad eftersom min gamla baldejt råkar spela i kompbandet! Vilket såklart betyder att hela bandet kommer från Hudik! HUDIK! Vi har ju våra stolta ögonblick alltså.

 

(Har för övrigt gjort en liten icke vetenskaplig undersökning och upptäckt att jag missbrukar ordet "alltså" så till den grad att när jag ska försöka säga nånting utan att säga alltså får jag inte fram ett ord. Antingen är jag världens största fjortis eller så börjar det svenska språket barka rakt utför...)

 


Dolk-maffian minus Malla i Uppsala i helgen. Watch out...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0