Skrivkramp!

På måndag ska jag lämna in en fem sidor lång prosatext till skolan. Vi fick välja vad vi ville skriva om och jag, mitt dumhuvud, deklarerade bestämt att jag ville testa att skriva ett kapitel ur en ungdomsbok. Fyfan, jag vill ju döda mig själv för det nu. SKRIVKRAMPEN!!!!

 

Har kommit två sidor iaf, alltid något. På lördag åker jag till Nianfors och isolerar mig. På fredag ska jag & Berne käka på Brasseriet, hoppas det är gott! Då kan man växla mellan KKB och det, haha.

 

Lätt bitter på vädret också. Tycker det är dags för en riktig värmebölja nu. Typ 25 grader i skuggan och minst 18 i vattnet skulle inte sitta fel. Känns sjukt konstigt att det är påsk snart, har inga planer alls då. Äta en köttbulle eller två kanske. Dricka lite påskmusk och möjligen en och annan öl... Åker nog en snabbsväng till Hudik bara och hänger i Uppis resten av tiden. Inte för att vi verkar få så mycket ledigt från allt skrivande, men jag tänker allt ta mig några dagar ledigt!

 

Jaja. Ska återgå till mitt ungdomsbokkapitel nu. Kan inte ni ge tips på ortsnamn? Påhittade, så ni får inte föreslå typ "Iggesund"! Se så! Tipsa på!


Riktar min onda kaninblick mot er om ni inte hjälper mig... se så rädd
Eve blir till exempel!

Kommentarer
Postat av: Mickis

Hej favoritbloggerska :) Haha. Eftersom jag sitter hemma o har aptråkigt medans jag packar så har jag klurat några ord till din läxa, haha, take it or leave it! : Överån, Björk-kulla, Ljusstorp, Almbacken, Dolklund! Haha. Syns i påsk kanske då Tina! Kraam.

2011-04-13 @ 17:24:43
Postat av: Anonym

Haha, KONTRING! Micksby, Midellesund, Midoforsen, Malinärbästeå.

2011-04-13 @ 18:49:38
Postat av: malla

ja, du kanske kan räkna ut själv vem som skrev det där..

2011-04-13 @ 18:50:06
Postat av: Mickis

Öhh.. Nä?

2011-04-13 @ 19:47:57
Postat av: Tina

Haha fan vad ni är sjuka. LJUSTORP ska det heta! Tack Mickis! Ja vi ses kanske!(Men Malla, det var ju ett väldigt....kreativt förslag där med Malinärbästeå)Haha!

2011-04-13 @ 20:39:59
URL: http://tinad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0