Min katt har Asbergers

Kitty har ingen verklighetsuppfattning. Hon går ut, vandrar omkring bland låghusen som om hon äger stället. Sen möter hon katter som är dubbelt så stor med tillhörande tjurnacke och börjar kväka/skrika som en halstrad fisk. Så trippar hon tillbaka till oss, med en svans som är lika stor som Ryssland och ett ansiktsuttryck som säger "den där katten skrämde skiten ur mig men jag är cool ändå".

 

Vi har minst en granne som hatar oss på grund av att Kitty. Kitty har av någon outgrundlig anledning bestämt sig för att terrorisera en av dessa grannar och hennes katter extra mycket. Typ hoppa upp på deras fönsterbläck och försöka döda dem. Bara den lilla detaljen att en fönsterruta skiljer dem åt och Kitty väger typ... tja 2,5 kilo mindre än hennes katter. Tjejen som äger katterna har i några månader nu haft någon blängtävling med mig och Bea och kan stå i sitt fönster i flera minuter och bara stirra med mordisk blick mot oss. Rätt obehagligt och komiskt på samma gång.

 

MEN! Vi skiter i det nu. Hur fnt väder är det inte ute?! Trodde termometern fått slag imorse när jag kom hem från Berne och den visade otroliga 19 grader i solen. Sjukt! Jag & Bea har suttit på uteplatsen hela förmiddagen och läst. Jag läser ungdomsböcker och försöker förstå vad fan man skriver om egentligen...

 

Nu ska jag ta mig något att äta och sedan skriva lite! Hörshääj!

 

Kitty i Nianfors i somras, för en gångs skull inte i färd
med att tro att hon ska spöa en annan katt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0