Manlig förkylning.

Har bestämt åkt på en sådan. Eller dylikt. Känt som om en fet buss kört över mig, backat och kört över mig igen ungefär. Halvangenämnt. Värk i varenda ledjävel och när jag går så lutar hela kroppen åt ett visst håll så att jag liksom måste spänna mig för att gå upprätt och då gör det ju ännu ondare?! Snart börjar jag säkert gå baklänges också. Ett år efter svinvaccinet...

 

Hade en sån där trevlig kliva-upp-fem-dag, skulle till skolan och även om jag kände mig krasslig var det inte sååå farligt imorse. Sen gick det dock sämre, inte bara för min arma kropp. Köpte en stor fet kaffe på Pressbyrån när jag kom till Gävle, hann ta två klunkar av det sen tvingade busschaffisen mig att slänga det innan jag steg på bussen. Kände mig som en koffeinsucker när jag mycket aggressivt och väldigt sorgset (ja på samma gång) slänger den i papperskorgen för att hoppa på bussjäveln med busschaffisen från helvetet, som uppenbarligen inte förstår folks koffeinbehov klockan halvåtta på morgonen!

 

Sen hade hela HIG:s datasystem en smärre krasch så det gick inte att skriva ut de papper jag skulle ha till lektionen. Dock inte bara jag som drabbades av den smällen och då känns det ju, taskigt nog, lite bättre.

 

Har glott på One Tree Hill med Beau sen jag kom hem samt vikt tvätt och badat. Extremt spännande dag, not. Nu ska jag göra den ännu lite mer spännande och leka arga leken med Kitty. Jag vinner. Sen ska jag till Bernie och kolla lite på min andra favoritserie för tillfället: Californication.

 


En av alla Kittys ovanor - slicka på böcker. Anledning oklar.

Kommentarer
Postat av: sis J

Mäh! Ryck upp dig, snart kommer vi!

2011-04-05 @ 20:00:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0