Livets ironi

Alltså förstår ni ironin i det här? Jag har jordens jävla mensvärk. Tänker att det gör ingenting, för jag, Bea & Berne ska ändå premiärgrilla och dricka årets första rosévin ikväll. Det goda överväger det dåliga, typ. Tråkigt nog regnar det, så nu lär det ju hända något ruskigt bra för att det ska bli balans och plus/minus noll.

 

Har iaf varit duktig idag och gav mig ut på en springtur! Kommer säkert ha en överjordisk träningsvärk imorgon men det är ju lite skönt också. Samma där ju - en ond påminnelse om att man gjort något bra. Tydligen går sådant hand i hand.

 

Jaja. Så länge vädergudarna är med oss på Valborg så är det helt okej med en regnig påsk. Om man nu inte kan få båda? Äta kakan och baka en ny, så att säga.

 

Jisses. Slutar skriva nu innan detta blir någon slags citatblogg. Hörshääj!

 

PS - har fått jobb på Lyckbacken i sommar, så blir en hel del Hudikhäng på Maln/Hölick/Nianfors badstrand. Skönt att jag sluter cirkeln och blir den sista i Dolksysterskaran som jobbar på Lyckbacken, hehe!

 

Tänkte hålla oss lite nyktrare ikväll...

Kommentarer
Postat av: sis J

Hahahahha, jag dööör ska du jobba där med!?

Jaja bra för då blir du iaf hemmavid hela sommarn då! Ses i påsk! Häjje!

2011-04-20 @ 18:27:46
Postat av: Tina

Haha, trodde du visste det redan? Yepp det blir jag, ber till Gud om fint väder i sommar! Planerar att bli en pepparkaka nämligen.Är lite bitter över att du aldrig mailade bilden på din nya frippa Jenny - nu måste du gå ut i helgen så jag får se den, för verkar som jag kommer spendera större delen av tiden på krogen :)HÄJJE!

2011-04-20 @ 23:33:19
URL: http://tinad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0