....

Orkar inte komma på någon rubrik...

 

Lite bitter på vädret idag! Igår var det tokfint väder och idag - MULET?! Vadfan! Inte har jag fått så mkt gjort heller. Är fortfarande helkrasslig och jag & Berne var hemma hos honom hela dagen och gjorde inte mycket alls. Jag var tokrastlös och nämnde något om ADHD. Berne letar efter något ADHD-test på nätet och låter mig svara på frågor. Svaret blir "Du ligger i riskzonen för vuxen-ADHD, kontakta blablabla för att ta reda på om du lider av det". HAHAHAHAHA.

 

Efter en stund kom Berne på den briljanta idén att vi kunde bygga en ringklocka med något litet "bygg själv-kit" han hittade under sängen (fråga mig inte). Så det gjorde vi, men tyvärr funkade inte den satans ringklockan eftersom batteriet var trasigt.


Sen dess har jag kommit hem och typ legat på soffan. Tänkte ta tag i plugget nu. Får ju ingenting gjort! Det är mycket roligare att göra annat. Typ ADHD-test, bygga ringklockor, fläta skägg, ligga, osv osv osv... Funderar på om jag ska isolera mig i Nianfors tors-fre och plugga där istället. Upptäckte sist att jag får ungefär tjugo dubbelt så mycket gjort där!

 

Nu ska jag gå och köpa snus och sen blir det fan sängen och skriva lite. Hörshääj!

 


Kommentarer
Postat av: sis J

Oh! Fläta skägg..... :) Hahahaha

Lycka till med plugget!

2011-04-12 @ 21:04:07
Postat av: Mickis

Tyvärr har jag gjort nåt liknande och jag ligger också risigt till!! Gah!

2011-04-12 @ 22:13:31
Postat av: Malin

haha, VA Mickis? Har du flätat skägg o ligger risigt till?!

2011-04-13 @ 18:45:02
Postat av: Tina

Haha, jag gissar på ADHD-test Malla... Men Mickis vi får gå o kolla oss samtidigt o hålla handen, HAHA!Iofs hade det vart roligare om du faktiskt flätat skägg...som Jenny! MOAHAHAHA!

2011-04-13 @ 20:42:29
URL: http://tinad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0