Det är ett skönt liv

Ja, helgens påskfirande gick inte av för hackor. En veckas avvänjning och sen blir det tredagars även till helgen i och med Valborg!

 

Fredagen tillbringades hos Lars föräldrar med delar ur gänget och två australiensare och lite annat löst folk. Käkade hos Peder & Linn innan med Beau och kom på den briljanta idén att klä ut oss till påskkärringar. Australiensarna som inte har påskkärringar utan bara påskharar, drog slutsatsen att vi också måste ha försökt klä ut oss till påskharar. Haha, misslyckat! Festen slutade med att vi stod och headbangade till en massa klassiker, innan vi gick hem till Peder och sov.

 

I lördags var jag till Nianfors med Jenny & Malla och käkade påskmiddag. Jag & Jenny tog även en promenad och undersökte vattnet vid båtbryggorna som KRYLLADE av grodor och blodiglar. Fick sånt storhetsvansinne, kan nästan svära på att om vi sett en sten ute i vattnet hade vi fått för oss att det var en krokodil eller dylikt.

 

På kvällen blev det utgång. Förfestade på vaccinationskliniken av den logiska förklaringen att Linneas pappa äger den. Jag var även en sväng till L-J där Malla & Mickis befann sig. Chrille tittade in en sväng med en kompis. Malla hetsade hans kompis att välta Chrille vilket de tog på väldigt stort allvar och dessutom höll på att trasha lägenheten på kuppen, HAHA.

 

Sen bidde det August, lagom mycket folk och jäkligt roligt! Längesen man hade en rolig utekväll i Hudik faktiskt men det var riktigt kul. Igår käkade vi middag hos Linda och sen åkte jag med dem till Uppis (Linda, Peter, Saga, Amos, Kitty + Uno, min nya katt och numera Lindas exkatt) Vi har varit och badat på Fyrishov, suttit ute och käkat pizza och lekt på lekparken. Helt sjukt, men ingen har kräkts eller slagit ihjäl sig. Möjligen jag som har ont i hälsenan eller en främmande tjej som fick ett metallfäste i tinningen på badhuset...

 

Vad fan hände i helgen? Hehe!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0