Smålands!

Fasen vad kul det var igår! Jag & Bea var ju lite halvsega och vi tillbringade hela dagen och eftermiddagen i soffan där vi låg och skrattade åt ungefär allt. Men framför allt skrattade vi ihjäl oss åt oss åt varandra när vi försökte härma Johan Glanz försök att imitera "stads-kossor". Tuggatuggatugga, bitchig blick och ett MUU på Sthlmdialekt... youtuba!

 

Funderade även på huruvida zebror låter mer randigt än hästar, utan att få några egentliga svar...Sen tog vi tag i livet (vad som var kvar av det efter fredagens bravader) och gick till GH där Eve & Hannes befann sig med lite GH-rävar. Satt i puben och drack någon öl, gick sedan vidare till Smålands där Billie The Vision and the Dancers spelade. Dock missade vi det, men kom lagom för att hinna dansa på ett fullsmockat dansgolv med helt GRYM musik! Så det var ju inte fy skam. Jag lyckades även med bedriften att palla ett äpple från nationen, ivrigt påhejad av Beau och någon random kille från Bergsjö som vi stötte på. Scooooooore.

 

Idag har vi mest legat i soffan och varit sega. Eve & Hannes sov här inatt så vi fick sällskap i söndagssoffan. Kollade på film, skräck tyvärr! Jag hade en sån där dag när jag av någon jävligt märklig anledning tänkte att det kunde vara kul med lite skräck (klockan ett på eftermiddagen när det var ljust ute känns det alltid lite mindre skräckinjagande med den typen av filmer). Ångrar mig något enormt. Wolf Creek var INTE helt okej! Jag hade ont i magen och var helt skakig i benen medan filmen rullade, ALDRIG MER! Fyfan alltså!

 

Nu har Eve & Hannes åkt hem och jag & Beau varit och röstat. Ska bli spännande att se hur det går i detta val! Nu ska vi kika på söndagstv, dvs The Hills och sen ska jag sätta tänderna i en kursbok som faktiskt verkar rätt bra. Hörshääj!


Skenet bedrar. Kitty är ju jävligt söt, framförallt på denna bild.
Men idag kände hon för att helt oprovocerat attackera Eve.
Nu förstår jag verkligen hur föräldrar till riktigt jävla bråkstakar till barn
känner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0