Personporträtt: Jonas Olsson

Alla som inte orkar med menlöst dravel... sluta läs nu. Eller sluta läs min blogg!

Jonas påpekar att han vill bli nämnd. Så gör väl det då. Här kommer ett litet personporträtt på Jonas (vår tillfälliga inneboende)

 

Jonas flyttar in med en uppblåsbar madrass vars luft gärna åker ur. Pumpar den varje kväll. Vill sova i köket. Sjunger ett svar varje gång han svarar på en fråga.

- Vad gör du Jonas?

- (Sjungandes)  Jag tar uuuuuuuuut lite mjööööööööölk ur kyyyyyyyyyylen, tra la la la la la la!

 

Annat som är värt att veta: Jonas visslar mycket. Gärna klockan sex på morgonen då han visslar för att fejka att han är pigg. Just fejk-delen märkte jag först i morse, jag hade trott att han helt enkelt var en sjukt morgonpigg människa. Imorse väckte jag honom klockan sex innan jag drog till jobbet och då stack han upp huvudet från sin mörkblå luftmadrass med alldeles för lite luft i och sa med EXTREMT pigg röst "JAAA?" typ som om han varit vaken hela tiden. Sen föll huvudet tillbaka på kudden och han sov två timmar till och visste knappt att han tilltalat mig. Kan vara hans största talang. Hans ENDA talang. Han är ganska duktig på att kittla en på armen också. Eller att slänga fram armen 7000 ggr/dag och fråga mig eller Bea om vi vill kittla honom på armen.

 

Detta beviljas ungefär 2 ggr/dag. Jag vet inte vilka det säger mest om. Mig och Bea som ondskefulla och ogästvänliga lägenhetsinnehavare eller Jonas som sjukt tillgiven krävande hundvalp. Ska återkomma med ett svar när jag listat ut det. NU: skriva! Hörshääj!


Han är tjejtjusare också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0