Helgrapport del 2!

Kul att jag oftast bloggar på söndagar, kanske för att det är då jag har varit ute och svirat (svinat?) och känner för att förtälja detta i bloggen! Samt spela in sjuka videor där jag & Bea utövar konsten i att låta så mycket och konstigt som möjligt... Bakishumor på hög nivå!

Igår åkte vi till Skutskär (stället som Gud glömde näst efter Sveg?) där Mimmi plockade upp oss och sedan vidare till Gävle för att göra oss i ordning hos Mimmi & Lars. Drack lite och flamsade runt mest. Sedan skulle vi alltså till månadens andra inflyttningsfest, denna gång hos Thor & Lars. De har infört något helt nytt, eftersom de så väldigt gärna vill ha en anledning till fest ska de ha en inflyttningsfest varje helg de närmsta veckorna. Ja, vad ska man säga... det finns liksom inga ord.

 

Där var det fullt ös, vilket inte heller var helt oväntat. Man får ju tänka på vilka det handlar om liksom. Lars stod i köket och försökte tvinga alla att äta hans sockervadd som han tillagade och som såg väldigt oätlig ut. Sedan ber han Bea hämta lite vin - "om du hämtar vin äter jag upp ALLA punschrullar!" varpå han trycker i sig en så stor mängd punschrullar att alla flyttar sig minst en meter från honom ifall han skulle råka börja...må lite illa.

 

Johan har ju även varit borttappad i USA ett par månader och kom hem i tisdags full av kunskap om nya roliga ölspel. Tex Beerpong som vi körde igår som innefattade en satans massa öl, ett bord, lite pricksäkerhet och två pingisbollar. Jag & Bea ÄGDE ALLA! Killarna var inte riktigt lika nöjda över det...

 

Innan vi drog på O´learys kom jag & Thor på den briljanta idén att trakassera vår klasskompis Daniel lite. Så vi gick helt sonika dit (han bor nära Thor & Lars) och ringde på porttelefonen. Han svarar och jag står och är hysteriskt glad (och full) och säger att han ska följa med och ta en öl med oss. Döm om min förvåning när han fem minuter senare kommer ner och är redo. Han kan få en eloge för det tycker jag! Sen gick vi alla till O´learys och drack lite mer öl. End of story! Lite trist att Bea inte briljerade med fylle-sms denna kväll, JÄVLIGT TRÅKIGT!

 

Nu ska jag försöka återfinna mitt liv igen, hörshääj!

 

Avslutar med denna vackra bild från Valborg!  Ser ni minen jag har?

Lite oförstående men väldigt, väldigt glad? Så har denna helg känts...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0