Det regnar...dildos?

Igår var jag & Bea en sväng till Pitchers och tog en öl med Elias och Hanna från mitt gamla jobb samt några kompisar till Elias. Kul att se dem igen, var väldigt längesen! Snackade skit och drack öl och tog det lugnt. Notera att jag & Bea TOG DET LUGNT OCH GICK HEM TIDIGT och inte spårade ur totalt som vi ibland har en tendens att göra under våra "ut och ta en öl-kvällar".

 

Bredvid Kalas (uteställe) stod några killar på en balkong och medan jag & Bea går och snackar kommer en GIGANTISK dildo nerfirandes i ett rep gjort av ihopknytna lakan. Den träffar Bea. Jag säger det igen: Bea får alltså jordens i särklass största dildo nedfirad på sig under vår promenad till bussen. VAD ÄR ODDSEN! Jag skrattade så jag dog. Bea tyckte att de var sjuka i huvudet... själv känner jag mest att varför, varför har inte jag kommit på denna geniala idé tidigare? Förstå vad kul de måste ha haft däruppe!

 

Nu måste jag dra, Idol ju! Går icke att missa! Hörshääj!


Inte alltid lätt att vara Beatrice Frisk!

Kommentarer
Postat av: B

Alltså, det i särklass mest absurda jag varit med om.

Men det var ju ganska roligt också.

Och ja, varför har inte vi tänkt på den grejen innan? Det tråkiga är ju att vi bor på bottenplanet, så vi får typ ha en dildo i ett lakan och kasta iväg den som ett lasso!

2010-09-17 @ 11:34:00
Postat av: B

Gillar även att jag ser totalpackad ut på den där bilden!

2010-09-17 @ 11:34:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0