Är jag ensam på en söndag blir jag dum och mörkrädd mitt på dan

Nu är det höst och därmed även Lassetider så ni får ju stå ut med Lassecitat 24/7. Har även upptäckt att jag är en utomordentligt dåligt blogguppdaterare, ska försöka råda bot på det från och med NU (du?).

 

Hursomhelst. Helgen var riktigt bra, även om fredagen var total kaos. Hade tre möten i Gävle och skulle ta tjugo över åtta tåget dit. Bussen brakar samman halvvägs till stationen så jag missar tåget. Inser att jag hinner till första mötet ändå om jag köper en X2000-biljett. Köper den jäkla biljetten. Några minuter senare ropas det ut att det hänt en olycka och att kraftiga förseningar är att vänta. Ställer in första mötet. Mitt tåg ska ersättas av buss 2 timmar efter den riktiga avgången - ställer därför även in andra mötet eftersom jag inser att jag aldrig kommer hinna. Går till stället där bussarna ska avgå ifrån. Flera hundra meter busskö och en värd som inte vet vilka bussar som avgått var. Springer tillbaka till stationen, tågtrafiken har börjat rulla lite smått men det är fortfarande kaos och de flesta ser ut att vilja gå bärsärkagång. Inte en enda informatör så långt ögat kan nå, är någon förvånad? SJ i ett nötskal. Till slut kommer jag med ett tåg och ankommer till Gävle 4 timmar för sent... och därmed har alla mina jobbmöten blivit inställda! Snacka om antiklimaxslut på veckan.

 

Blev kvar i Gävle iaf eftersom Mimmi och Lars hade inflyttningsfest/födelsedagsfest för Mimmi. Började lite konstigt men slutade riktigt bra, vi käkade väldigt god mat, pimplade vin, lekte en sjuk lek som jag fortfarande inte riktigt lärt mig och sen gick vi ut på Heartbreak och dansade. När vi kom hem satt jag och Bea i köket och hetsåt överbliven middag, sedan däckade jag i soffan. End of story.

 

Igår kom Julie förbi, vi käkade kräftor (Bea & Julie iaf) och drack lite vin och snackade ännu mer skit. Jag ser ett mönster i denna helg? Tommy kom också förbi en sväng, vi glodde på film och så. Lade mig i hyfsad tid till och med, synd bara att grannarna i huset mitt emot hade värsta sortens raveparty. De måste ha haft minst tjugo anmälningar hos Störningsjouren, helt sjukt!

 

Nu ska jag skriva mina riktiga texter och inte fortsätta ordbajsa i bloggen. Men vi hörs. Hääääj!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0