Upp som en sol, ned som en pannkaka?

Lite så kändes gårdagen! EvePevvä förärade Uppis med ett besök, vi käkade och satt här hemma och drack vin och snackade skit. Maria kom också och senare David och hans kompis. Bestämde oss för att gå på GH först och sedan bestämma oss för vart vi skulle gå. Hade i princip redan bestämt oss för Saluhallen, Norrlands hade 04-släpp men Eve hade inget kårleg.

 

På GH satt de vanliga GH-rävarna. Drack någon drink och yrade runt där, sjukt kul var det! När vi skulle vidare hade Eve prompt bestämt sig för att stanna på GH och komma sen. Eve är VÄLDIGT bestämd när hon är full. Vi andra gick till Saluhallen men då bestämde alla (utom jag) att vi skulle gå på Norrlands istället, eftersom kön var för lång. Jo tjena! För på Norrlands VAR DET JU INGEN KÖ ALLS! Eller så var det ju det... Minst lika lång eftersom Fibes oh Fibes spelade. Då bestämmer sig Bea och Davids kompis för att de inte vill köa alls. Jag får ett psykdamp. Gick in på Norrlands ändå, har ingen aning om varför. Beställde en drink, drack upp den, tokdissade en konstig snubbe och gick tillbaka till GH eftersom jag tappade bort Maria och David. Fortfarande på die motherfucker die-humör.

 

Eftersom de låst på GH fick Ribeli komma och öppna. Jag sitter och gormar och han sitter och tittar på, typ. Går upp till puben, försöker få med mig Eve. Eve har liksom hamnat i en helt egen värld och reser sig upp och börjar gå med nonchalanta steg. Upptäcker att hon har glömt jackan. Försöker tvinga Ribeli att sväva sig in genom en låst dörr. Gick sådär. Får till slut tag på jackan. Eve säger "jag är kissnödig och vill äta något jävligt fett".

 

Sagt och gjort. Vi satt knäpptysta mittemot varandra på Max och tryckte i oss hamburgare. Jag var förbannad och Eve lite för full. Taxi hem, sen stod jag här hemma och gormade ett tag och slocknade sedan. Mådde inte prima ballerina imorse... har en hel del otydliga sms på min mobil också?

 

Fortfarande sjukt bitter över att gårdagskvällen sög fårpung. JAG VILLE JU FÖR FAN BARA DANSA! Slutade med åttatusen utbrott och inte ett jävla danssteg. USCH! Nu ska jag äta chips. Hörshääj!

 


Såg nog ungefär såhär bitter ut gånger 1000 igår.
Samt med en öppen mun formad till "Men VAD FAAAAAAAAAAN"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0