Tröttmössa!

Fyfaaan vad seg jag är! Upp och hoppa fem imorse var sådär måttligt upphetsande. Sen lektion 8.30-13.00... Och så lite plugg på det. Halleluljah. Hann iaf med en snabbfika med Mimmi & Lars efteråt. Koffeinkicken räckte dock bara i cirkus tjugo minuter, sen dog jag på tåget hem. Har precis återuppstått...


Känner mig helt slut i huvudet! Borde egentligen försöka skriva ihop intervjun från idag och komma på lite reportageidéer men alkoholen som intogs i helgen kanske har blåst ut samtliga hjärnceller. Hoppas de känner för ett återbesök inom en snar framtid, saknar dem lite!

 

Apropå helgen har Malla fått en blåtira. Och hon vet inte hur, när och varför. HAHAHAHAHA! Den tjejen är ju helt obetalbar. Egentligen borde jag lista Malins alla bloopers, händer sjuka grejer varje gång hon kommer hit och hälsar på. Undviker dock att lista bloopers med tanke på dödshotet som skulle hänga över mig efter det. Dessutom dumt att lista hennes bloopers när hon har en hel lista med mina också. Jobbigt det där.

 

Fyfan vad jag snackar goja. Borde verkligen inte blogga när jag är aptrött... ska glo lite på tv istället. Sen göra nått vettigt...tror jag.

 

Hörshääj!

 


Jag & MimmiMus!

Kommentarer
Postat av: malla

En lista och you´re a dead man. Den tar vi under bordet nån lördagkväll!

2010-10-12 @ 00:04:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0