Oooooooorgasm.

HA. Fyfan vad jag är grym på att fånga er uppmärksamhet. Handlar dock inte om en riktig orgasm (tyvärr) utan om öronorgasm, som ju också är himla skönt hörrni. Oj. Där dog mina två äldsta syrror av prydlighet :)

Säg hej if you´re still alive!

 

Lyssna lite på det här så får ni kanske också en orgasm (öronen iaf)

 

Samson - Regina Spektor

Only you - Joshua Radin

Cannonball - Damien Rice

Something in the way - Nicolai Dunger

Who says - John Mayer

Socker - Kent

Timglas - Lasse Winnerbäck

Jag är hos dig igen - Lasse Winnerbäck

Där elden falnar men fortfarande glöder - Lasse Winnerbäck

 

I synnerhet den sista är grym, den ultimata höstlåten. Lasse är ju liksom Lasse. Snacka om jag får gymnasienostalgi när jag hör den. Apropå gymnasiet träffade jag Johanna i Sthlm igår. Käkade på Vapiano, snackade massor av skit och drack vin. Sen åkte vi hem till henne i Bromma, drack lite mer vin och snackade ännu mer skit. Väldigt trevligt! Somnade halvtvå, steg upp sju. Nu ska här skrivas reportage...halleluljah!

 

Johanna gnällde lite på att jag alltid kör med gamla bilder i bloggen. Har ju ingen fungerande kamera, så här kommer ännu en oldie:

Lite stor i käften kanske...

 

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: sis J

I´m alive! Sååå jävla pryd är jag inte....

Gillar att du lägger inte lite låttips eftersom jag allt för ofta bara kör på det gamla vanliga! Bra där Tina! Har iaf hintat om semester den 26/11 för då kommer jag till dig om det passar? hoppas verkligen att du letat rätt på alla antik & loppis som finns i Uppsala till dess! Måste även spåna lite julklappar o dyl. Och möjligt dricka lite vin?

2010-10-26 @ 17:24:56
Postat av: Tina

Haha, okej! Näe, iofs du ville ju läsa "Men vi knullar ju ändå inte"... Hehe. Ja men det låter kul! Får börja spåra second hand/loppisar/antikbutiker då. Vet några redan... Klart att det slinker ner lite vin! :)

2010-10-26 @ 18:19:44
URL: http://tinad.blogg.se/
Postat av: Linda

Ja, jag har tvärdött i allafall.

2010-10-28 @ 09:37:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0