Myrsloks-Bea och giraffsnoppar?

Har sagt åt mig själv att blogga varje dag denna vecka, verkar ju gå finemang! Finemang...vad är det för jäkla ord egentligen.

 

Hur som helst. Har varit i skolan och kom hem för ett tag sen. Sitter med Bea och kom in på hur en gorilla låter (de grymtar väl lite?). Bea försöker imitera. Imitationen låter som en myrslok. Eller, jag vet inte hur en myrslok låter. Men jag är helt övertygad att de låter som Bea gjorde nyss. Helt bombsäker.

 

För övrigt åker Soffan till Tanzania med skolan ikväll, och jag har ett uppdrag åt henne: hon måste ta reda på hur en giraffsnopp ser ut. Är den fläckig? Är den lika lång som halsen? Jag har funderat på det här i säkert två år. Jag har blivit dumförklarad och tittad konstigt på. Jag har varit på en förfest där en kompis ringer upp en tjejkompis till honom för att liksom checka läget, är det "normalt att ni tjejer funderar på giraffens snopputseende?" Det var det tydligen inte.  MEN, jag vet att ni är lika nyfikna som mig. Minst.

 

(Och det är INTE på ett sexuellt plan vill jag understryka!)

 

Nog om giraffsnoppar, det där får Soffan luska ut. Över till något annat - ni ska se vårt golv! Blir skitfint! Nu är hallen, köket och sovrummen klara. De är sjukt snabba! Och så är den ena som sagt rena rama ögongodiset... Lite jobbigt dock att de är sådär olidligt pigga som bara hantverkare är klockan 7.30 på morgonen när man själv precis stigit upp och helst bara vill sitta och dö framför Vakna med The Voice. Damn. Men på torsdag blir sovrummet (och klädkammaren) också klara, wiihoo!

 

Nu ska jag tvätta och bära lite mer möbler trots en lätt bärskadad rygg... Imorgon skola! Hörshääj!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0