Menlösa män i tvättstugan

HATAR menlösa människor. I synnerhet menlösa män i tvättstugan. Menlösa FULA män i tvättstugan. Fan alltså, hade ju en period där jag alltid lyckades tvätta med en massa hunkar. Det var tider det... nu får jag bottenskrapet - de menlösa fula männen. Med menlös menar jag folk som inte vet vad de ska säga eller folk som inte säger någonting eller folk som säger extremt oviktiga saker. Det gör jag med. Men jag säger oviktiga saker MED KÄNSLA! Eh...

 

Den menlösa fula mannen i tvättstugan snodde iaf mina tvättmaskiner så nu hinner jag inte tvätta klart innan jag drar till Sthlm. Nåja nåja. Nog med gnäll då. Har köpt en jacka och en skitsnygg klänning idag! Sen har jag även börjat skriva reportage samt tvättat av Bea från nagellack. Den smarta människan började tömma över lite nagellack från en flaska till en annan vilket resulterade i att den ena sprack. Över henne, hennes kropp och hennes kläder. Har nog aldrig hört ett tjejigare skrik. Så stod och REV av henne nagellacket med svinto. Mycket...intressant upplevelse.

 

Nu ska jag hämta den sista tvätten och förbereda mig mentalt på att behöva konversera med en ful menlös man med på tok för långt flottigt hår och icke-sociala-färdigheter i tvättstugan. Sen Sthlm! Hörshääj!


Strike...a weird pose

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0