Hudikutgång!

Hej! Söndag igen, bloggdags! Ska försöka blogga lite oftare än så framöver men flänger omkring så mycket nuförtiden!

 

Åkte hem till Hudik i torsdags efter skolan. Skolan är förövrigt extra rolig just nu! Läser journalistiskt skrivande som delkurs, sjukt kul! Har nog aldrig läst en roligare kurs, vill gå i skolan varje dag...typ.

 

Nåja. Åkte hem till Nianfors och slöade, pluggade lite och vilade upp mig. Kan vara välbehövligt eftersom det känns som om mitt liv varit lite lätt hysteriskt de senaste veckorna! Igår var jag ut med sis Malla & Mickis, var hos Mickis på förfest. Sjukt trevlig med en massa Njutisfolk och så Emil och Linda, haha. Fick skjuts till August där vi gick ut. Mycket folk ute. Mycket KONSTIGT folk framförallt! Men det var kul, yrade i vanlig ordning omkring själv och träffade på massa bekanta. Alltid kul!

 

Sen gick jag hem och skulle sova hos Jenny som bedyrat att hon skulle ta det lugnt. På förfesten fick jag ett sms "Är på Mani´s, men blir ingen utgång, är hemma och sover när du kommer hem från krogen". Sure! Jenny var inte ens hemma när jag kom hem. Men tio minuter senare hör jag någon med extrem hicka komma i trapphuset. Det var Jenny. Som kom direkt från Bockarna...eller var det Stadshotellet?! :)

 

Nåja. Väldigt opigg kl 10 imorse när jag skulle upp för att ta tåget till Uppis. Men det funkade! Satt och jollrade med världens gulligaste bebis på tåget, sjukt bra bakisaktivitet. Man behöver liksom inte anstränga hjärnan så mkt, bara förpassa sig själv till spädbarnsålder. Hett tips till alla som är bakis idag men behöver sysselsätta sig - sök upp ett spädbarn!

 

Nu ska jag vara bakis igen och sen ska jag & Bea ägna kvällen åt att ta ut alla möbler ur sovrummen och spendera natten i vardagsrummet... golvläggningen påbörjas imorgon nämligen! Exciting! Hoppas på en snygg karl i snickarbyxor här i några dagar! Kan man köra på ångerrätt annars?

Jag & Malla på Winnerbäck i somras! 

Kommentarer
Postat av: sis J

Mäh, Skvaller Tina!

Garvade gott åt hickan i dag när jag väl steg upp ur soffan. Sjukt att det hördes ända in i lägenheten. Hahahaha

2010-10-03 @ 20:32:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0