Finn fem fel

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8031457.ab

 

Dom två idioterna till irländare är fel nr 1 och 2, uppenbarligen. Hur i helvete är man funtad om man stampar någon i huvudet, en person som ligger ned?

 

Fel 3 och 4 är vakterna som inte ens kollar om den misshandlade mannen lever förrän efter tio minuter. TIO MINUTER! Snacka om deprimerande vakter. Kompetenta och sådär...

 

Största felet av dem (nr 5) alla kan ju vara Thomas Holst, kammaråklare. Allt han säger måste ju vara på skämt. Han kan ju inte finnas på riktigt?

 

Men jo, hörrni. Den dumme jäveln finns på RIKTIGT. Fyfan alltså, ibland är det pinsamt att bo i ett land där åklagare lägger ner ett åtal om grov misshandel för att det är så jobbigt att få tag i dem. Han har ju för fan allt serverat - ett erkännande, ett bevis och två identifierade gärningsmän. Och där sitter Thomas Holst och säger att det är väldigt mycket jobb med att hämta hem människor och att "sådant där håller de på med bara vid allvarliga brott - som mord".

 

Jag har en fråga Thomas Holst! Hur många misshandelsfall kommer förvandlas till mord om ingen, inte ens en åklagare vars jobb är att döma rätt och fel, sätter ned foten och berättar vad som är straffbart och inte?

 

Om några år ligger det en död man på Viking Line. Fast det vet ingen om. Gärningsmännen har flytt till Irland, vakterna har inte bemödat sig att kolla om personen ifråga har puls och i Sverige sitter en åklagare och säger att "näe, sådant där som att leta reda på gärningsmännen och begära dem utlämnade, sådant håller vi bara på med vid allvarliga brott - som terrorism".


Kommentarer
Postat av: jonas

största felet är ju att det står "de stampar i huvudet" som övertext, en 4åring är bättre på svenska.

2010-10-28 @ 21:18:20
Postat av: Tina

Haha, jaa det var ju en miss av mig... roligt också att du som pratar om fyraåringars stavkunskaper själv hittar på ett eget ord som heter "övertext"...

2010-10-28 @ 21:56:38
URL: http://tinad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0