Day after tomorrow

Är så trött att jag skakar, det kan ju inte vara hälsosamt! Jag & Malla var ju som bekant ute på igen igår. Helgen som skulle bestå av EN lugn utekväll med någon öl på Bullit slutade med två helt urspårade kvällar. Kan bero på att det är två Dolkar det handlar om. Eller så är det något helt annat?

 

Igår satt vi hemma och kikade på tv och åt pizza med mammsen, sen gick vi till Tommy & Karin som hade inflyttningsfest. Jag & Malla var jättelugna och drog till Saluhallen efteråt. Sjukt bra där! Var egentligen relativt lugna men det spelar tydligen ingen roll. Kvällen blev ju helt skum ändå. Men vi hade ju kul iaf!

 

Malla halvt slogs med en kille som hade mytat om att han var engelsk varpå Malla glatt snackar engelska med honom med sin väldigt utpräglade brittiska accent. Och sen upptäcker hon att han var svensk. Kände sig kanske lite förd bakom ljuset... så då började de utöva avancerade karatesparkar på varandra (?) Därefter drog vi på efterfest i Salabacke. Salabacke ger mig väldigt dåliga vibbar från en annan efterfest som jag & Bea var på för några månader sedan. Inte lika dramatisk efterfest denna gång, men ändå.

 

Ringde mamma klockan fyra och sa att vi var på efterfest. Kom hem tio imorse... Jag är sjukt opigg. SJUKT OPIGG! Jäkligt otaggad på att kliva upp fem imorrn bitti också...

 


Retard 1 & 2. Dolk 1 & 2. Även kända som "Dum & Dummare"

Kommentarer
Postat av: Anonym

nu slutar du upp med att lägga ut retardbilder på mig, ögona böj! Pöss

2010-10-10 @ 22:09:46
Postat av: sis J

Lämna ni mamma själv med Kitty? Fy!

2010-10-11 @ 18:20:31
Postat av: Tina

Malla: jaha och du tycker att jag ser helt hundra ut på den där bilden eller? Rättvist ska ju vara rättvist...

Jenny: Haha, jaaaa! Ganska hemskt faktiskt!

2010-10-11 @ 18:58:36
URL: http://tinad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0