Sometimes getting fucked can be amusing

Jaha. Så blev ni hitlurade av ännu en rubrik med "fuck"  då... moahahaha! Har lyssnat lite för mycket på The Ark!

 

Har varit i Gävle idag och börjat den nya delkursen. Litterär gestaltning. Vill ju gärna tycka att allt skrivande är precis lika roligt. Tyvärr gör jag inte det... ingår bland annat poesi i den här kursen vilket inte riktigt är min kopp te. Men det blir nog kul, om inte annat lär jag ju lära mig en hel del! Förvänta er dock en hel del gnälliga dampinlägg den dagen jag har i uppgift att skriva en dikt!

 

Ni skulle sett mig och Bea igår. Låg i soffan som två slaktade grisar. Ungefär som i lördags då. Jag spelade på mitt spel och hon kollade på tv. Bea har precis upptäckt att jag kan vara tyst 20 minuter i sträck när jag spelar spel. Och om jag öppnar käften är det mest för att skrika "MEN VILKEN JÄÄÄÄÄÄVLA MUPP! HUR FAN TÄNKER DEN DÄR JÄVLA GUBBBEN?! GAAAAH!!!".

 

Ehh. Spelet jag spelar går ut på att bygga en nöjespark och tjäna pengar. De flesta som spelar detta har väl en snittålder på 12-14. Och så jag då, som förmodligen höjer medelåldern något enormt...

 

Plus att Bea väl borde vara nöjd om jag nu för en gång skull kniper käft så att hon kan njuta av husfriden eller nått. Fast det lär ju inte hända. Konstaterade nyss att vi flera gånger per dag uttrycker meningar vi aldrig trodde vi skulle säga. Vet inte om jag bör dela med mig av dem. Så jag låter bli.

 

Nu ska jag tvätta av mig sminket och lägga mig och dö med en bok tror jag! Slut som artist idag av någon anledning.

 


På med skyddvästen ba!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0