Partyhelg?

Blev visst lite mer party än väntat denna helg! Var ut och käkade på Il Forno med sis Jenny och Bea i fredags och trots Jennys önskan om nykter helg slank det ner lite vin. Gick på O´Connors sen och hade stora bekännelsekvällen. Nu vet jag mer om Jennys bravader än vad jag kanske vill, HAHAHAHAHAHA! För övrigt kanske det är ömsesidigt för det var ju inte bara hon som hade en och annan bekännelse!

 

Igår var vi en sväng på stan och Jenny hade fått i uppdrag att köpa en "Rosetta"-ljusstake till sin kompis. Bara det att den visade sig vara en meter hög och svintung och den fick hon släpa runt på resten av dagen. Allting som gick åt helvete skyllde vi på "den där jävla Rosetta". Jenny åkte hem och jag tog samma tåg till Gävle och hem till Lars & Thor där det vankades avskedsfest för Johan som åker och krigar i Afghanistan imorgon. Riktigt rolig kväll! Thor och Fredrik hade lagat mat så vi käkade, drack vin (Lars drack för tre) och gick ut på Goya sen.

 

Johan vet vad som gäller - om han inte kommer hem i ett helt stycke slår jag ihjäl honom. Han har ju även fått några bra visdomsord på vägen som han lär klara sig långt på. "Finta vänster och ducka höger". Men lycka till då! Nu ska jag glo på Beck och äta chips. Eve & Hannes har precis åkt hem till Estocolmo efter lite bakishäng här på Väktargatan! Kul å se dem!

 


Afghanhunden himself!

Kommentarer
Postat av: sis J

Det riktigt sjuka Tina är.. Vad tror du skyltar i fönstret på Ombonat om inte en Rosetta syster...

(alltså 100m från Lenas hem)

Tack för en trevlig helg iaf! även om vi bekännde lite väl mycket där ett tag. . . . Hahahahaha

Nu ska jag ta o fläta lite SKÄGG!

Kramen!

2010-11-28 @ 21:14:23
Postat av: Tina

HAHAHAHAHAAHAHA! Fy fan vad roligt. Hur fan kunde hon missa den?! Jamen fläta lite skägg du, ska ta mig en tur till baren jag...!

Tack själv för helgen!

Kram!

2010-11-28 @ 21:55:29
URL: http://tinad.blogg.se/
Postat av: Linda

Men, va faaan! Jag får aldrig reda på nåt hemligt. Eller så berättar ni det långt efter att preskibiotionstiden gått ut...

Jag kräver en en saftig bekännelse var från er i julklapp!

2010-11-29 @ 10:29:44
Postat av: Tina

Haha! Men Linda, Jennys historier från 20-25 borde väl du ha stenkoll på till skillnad från mig som liksom var typ 12 år då... Men vi får köra "bekännelsekvällen" i jul. Så länge det innefattar stora mängder vin!

2010-11-29 @ 13:29:25
URL: http://tinad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0