Hudikvisit!

Åkte hem till mamma och pappa och tillbringade fredagsnatten där, sedan på lördagen var det middag med the Dolksisters och sedan utgång som gällde. Egentligen skulle vi ju ha gått på sis Jennys Halloweenfest allihopa, men det blev inställt. Lite trist eftersom jag & Malla kommit på en sjuuuuukt rolig utklädsel. Vi skulle vara siamesiska tvillingar och sitta ihop med varandra. Kanske tur att det inte blev så ändå... Funderade lite på det där och kom fram till att Malla ramlar ju i genomsnitt 16 gånger/kväll när hon är full och det kan ju göra förbannat ont att sitta ihop med henne då!

 

Nåja, riktig virrmiddag på Mani´s med alla syrror iaf. Stackars dem som var där och inte kunde lyssna på hockeyn (typ Viktor) eftersom vi satt och kacklade som hönor. Ibland förstår jag varför vi fått smeknamnet "Arapapperna" efter den där fågeln i Kalle Ankas julafton...

 

Drog hem till Jenny sen och det trillade in lite löst folk, därefter August. August är ju liksom...August. Kul att Två Backar Läsk spelade, mindre kul att det var lite på risk för sitt eget liv man vistades på dansgolvet eftersom folk är helt jävla galna. Lite skumt folk som var ute också, menmen. Jag & Jenny avslutade kvällen i hennes soffa med knäckebrödsmackor. Jenny hävdar att man mår tusen gånger bättre om man äter det istället för hamburgare när man varit ute. Inte vet jag... men sååå jävla prima mådde jag väl inte igår så tveksamt om det stämmer!

 

Nu ska jag packa upp det sista och sen ska jag ägna resten av kvällen åt att försöka förstå mig på nydatorn vars Internet faktiskt funkar nu. Halleluljah och Amen, typ. Hörshääj!


Arapapperna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0