Giraffsnopp?

Okej, har suttit framför en dator och stirrat på texter som inte skriver om sig själva på tok för länge idag... är lite lätt hysterisk. Lite mer än vanligt då alltså.

 

Soffan har ju kommit hem nu! Så hon kom till mig & Beau ikväll och käkade, drack glögg och åt pepparkakor. Samt visade massor av bilder från Tanzania. Gav ju som ni vet henne ett uppdrag innan hon åkte och det var att ta reda på hur en giraffkuk ser ut. Jag vet jag vet. Det är en undran som växt till besatthet. Vet inte heller hur jag kom på denna fråga. Men ändå. Är den fläckig? Hur stor är den (min gissning är typ en meter...tror det är det jag vill ha bekräftat)

 

Jag kan inte dö lycklig om jag inte får reda på detta. Och nej, fortfarande, jag vill ju inte ligga med en giraff fattar ni väl. Är bara sjuuuuuuukt nyfiken.

 

Hur som haver. Soffan förklarade att hon tyckte det kändes liiiiite konstigt att kläcka den frågan till guiden. Kan förstå henne faktiskt. Men det är jobbigt att jag fortfarande lever i ovetskap. Nåja. Låter gör det tydligen inte heller, det är också en liten undran jag haft. En guide sa att han aldrig hört en giraff låta och guider lär väl veta. Men jag misstänker ändå att de låter lite. Ett låååååååååångdraget läte som liksom bubblar upp i den där lååååååååååååånga halsen.

 

Alltså jisses fucking Christ. Jag inser att jag är sjuk i huvudet. Jag gör faktiskt det. Men om någon vet något om detta tycker jag att ni ska dela med er av er värdefulla kunskap! Nu ska jag tvätta av mig sminket och lägga mig i sängen, ska spendera ännu en "heldag" på bibblan stirrandes på en dator imorgon...

 

Denna bild väcker ju även
lite andra funderingar.

Kommentarer
Postat av: pappajonas svarar

35-88cm på ett ungefär

2010-11-16 @ 22:59:17
Postat av: felicia

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHA GARV PÅ LEKTIONEN! :D <3

2012-02-13 @ 13:27:39
URL: http://babygrl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0