Dumma beslut...

...får dåliga konsekvenser. Typ halvtolv igår kväll fick jag den geniala idén att rippa musik från spotify. Somnade vid en sisådär halvfyra eller så. BRA TINA!

 

Samt att det ösregnar ute och Kitty är helt jävla maniac. Åh. Skitmåndag. Försöker jobba med texterna men känner mig totalt ofokuserad. Fortfarande lite lätt sliten efter i lördags också... damn. Försöker pigga upp mig själv med lite Oskar Linnros men inte ens Oskar hjälper. Då är det väl ändå någonting som är riktigt snett?

 

Även att det plingade på dörren för någon timme sen när jag låg i sängen med datorn. Men när jag kikade i kikhålet syntes det ingen trots att jag hörde att någon stod där. Eftersom jag har sett alldeles för många filmer i Beck/Wallander-klassen var jag bombsäker på att det var typ Uppsalamaffian som skulle mörda mig av okänd anledning. Så jag vågade inte öppna dörren. Ändå stod personen utanför, som inte syntes i kikhålet, kvar i flera minuter utan att knappt röra sig! Efter typ fem minuter gick han eller hon ut och då hann jag inte se något...

 

Nu tror jag alltså att maffian är ute efter mig. Fantasin löper amok...

 

Nåja, hittade några väldigt fagra bilder på mig och sis Malla på mitt minneskort (tagna typ i september eller något) HAHA:


Hahaha, mittersta bilden... JAG DÖR!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0