Vår för Hjärter Dam

Sitter just nu med snabbkaffe och en hög med ofantligt tråkiga böcker och försöker få till en uppsats. Går sådär. Saken blir INTE bättre av att min dator vägrar samarbeta, eftersom mitt Internet pajade någon gång under 1:a maj-firandet (som ni vet gick det rätt vilt till på den festen) Vill ju gärna skriva min uppsats på min egen dator, och kunna ha tillgång till Internet på den dator jag skriver på. Men icke, den där satans "Gud" vill något helt annat. Det ville tydligen den arma människa som sabbade mitt Internet också (helt klart i allians med den där jävla "Guden")

Helgen var hur som helst helt utan uppsatsångest. Det var strålande sol, värmebölja, grillning, vin och grymt sällskap som gällde, och vem fan orkar tänka på uppsatsarbete då? I fredags anlände Mitch & Erika, och Evelina kom redan i torsdags. Jag vallade runt Mitch & Ekkis på stan, Evelina gjorde Sthlm med Bea. Hem, fixa till sig, starta grillen, sprätta en öl (favoritinslaget) och sedan var det party. Jag & Bea som i princip gått i ed på att inte ha någon stor fest på ett tag efter 1:a maj bjöd in sisådär 15 pers, så våra karaktärer är lika skadade som vanligt. Allt är i sin ordning!

Gick ut på BJ och dansade, grym kväll. Vaknade i lördags, satte oss i solen och började om igen. Som Hannes så fint uttryckte sig var det nog "årets bästa dag". Vattenkrig, solhäng och skitsnack är ju egentligen det enda man behöver. Och så ett glas rosé då!

Kände ju starkt mina egna Ebba vpn Sydow-vibbar där! Nåja, sedan droppade lite folk hem och vi som var kvar gick på Pitchers, förutom Hannes som ledsagades till GH för baleftersläpp, Eve hade nämligen varit med på sittningen. De kom sen och sa hej på Pitchers, rätt oväntat med en balklänning där!

Gårdagen tillbringades med söndagsångest och film, samt en sjukt ostädad lägenhet. Ska råda bot på det senare idag tänkte jag! Söndagsångesten är borta också, men har ni hört talas om måndagsångest...?


Vin-Tina. Är för övrigt väl medveten om den totala avsaknaden av nytagna
partybilder i denna blogg. Jag är lite för lat och äger ingen kamera, är
väl den acceptabla ursäkten! Men ska ta tag i det. Snart.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0