Patetisk?

Hahaha, jag fattar inte att jag skriver det här. Men vet ni vad jag gjorde nyss? Satt och BÖLADE när jag läste en bok om personlig varumärkesbildning. Hur patetiskt är det?! Jag läste ett tal av Annelie Ljungberg som var sambo med en av poliserna som mördades i Malexandermorden. Och så satt jag här i soffan och bölade liksom. Kitty tittade lite konstigt på mig, jag förstår ju helt klart varför!

Intressant också hur mycket kaffe jag stjälper i mig nuförtiden. Så fort skolan blir hektiskt så häller man i sig vad som känns som litervis med kaffe. Inte så jäkla konstigt att jag blir helt überspeedad, tror koffein genomborrar varenda jävla cell i min kropp för tillfället. Sitter och rör på mig konstant medan jag läser!

Nu ska jag strax iväg till EP och plugga vidare. Blir en promenad dit tror jag, inte lika hett/kvavt idag så man slipper flyta bort. För övrigt kommer min helg vara så sjuuuukt rastlös. Jag & Bea ska vara hemma hela helgen, jag försöker planera in grejer som vi kan fixa hemma för att jag inte ska börja klättra på väggarna av tristess. Rensa ogräs står på schemat, får se om det blir av!

Nu åter till plugget, hörshääj!

JAG VILL HOPPA STUDSMATTA!! (Fan vad kul det är att blogga från Beas dator ibland, hon har så sjukt roliga/gamla bilder som jag kan ladda upp, hehe. Dessa är från sommaren 07 tror jag, en slapp sommarkväll i Via (understryker ordet slapp med tanke på mina & Johannas kläder, haha! Kolla in hur skelögd jag är på fjärde bilden! HELT SJUKT!)

Kommentarer
Postat av: B

Tur att jag har skyddat en mapp, så du inte kan gå in och kolla i den. Höhöhöhöhöhöhö!Och jag ser inte alls ut som ett jävligt evil mongo på sista bilden. Och sjukt töntigt att inte lägga upp juckbilden på dig. Beskriver ju dig ganska bra den (även nu!)

2010-05-21 @ 16:07:08
Postat av: Tina

JAHA, vad är det för bilder om jag får fråga?! VILL JAG ENS VETA????? Haha, jag stod i valet och kvalet men det fick räcka med att den redan är ute på fejjan!

2010-05-21 @ 19:15:01
URL: http://tinad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0