Lev som en gris, dö som en hund

Herregud vilken grym helg detta varit. Inte så konstigt när det är Valborg i Uppsala, men denna var lite extra grym tror jag!

Har visserligen festat tre dagar i rad och är fortfarande lite halvsliten. Börjar dock repa mig nu, vilket är mer än vad vår lägenhet gjort efter den helt sjuka grillfesten som ägde rum där i lördags. Vi var nästan 20 pers som var där och det var superkul men kanske liiiiite för mycket alkohol inblandat? Tur att vi har så snälla grannar som inte ringer störningsjouren, säger jag bara. De hade nog tagit på hela bunten tvångströja och låst in oss i en madrasserad cell.

Fredagen, självaste Valborg, var ju lätt bäst. Mest pga av att vädret var toppen, bubblet gott och Ekoparken full av partypeople. Skulle ha gått på GH:s champagnegalopp men kände oss redan så pass glada i hatten att vi mötte upp lite kompisar i Stadsparken istället. Förutom ett smärre slagsmål med Thor & Lars var det bra... men eftersom dom kan vara de största pain in the assen i hela världen när de sätter igång så kanske de helt enkelt förtjänade det :)

Sen åkte vi hem, käkade pizza, slöade lite och gick sen ut på Smålands och dansade. Inte så mkt folk där, men helt klart askul ändå. Alla var på de större nationerna men vi pallade inte köa en timme för att få dansa lite så då blev det Smålands och det var ju helt klart värt det! Var på varenda kvadratcentimeter av dansgolvet samtidigt!

Kvalborg (uppladdning inför Valborg dagen efter) var också kul, men hyfsat lugn. Nääk spelade på GH och det var mycket folk där. Blev mest dansgolvet även då...

Nu sitter jag på EP och försöker få lite plugg gjort, går sådär. Ska även hämta ut ett paket och handla lite, sen ska jag dra fram dammsugaren och försöka suga upp alla spår av helgens festligheter. Var inte riktigt kapabel till det igår, nämligen...

Lägger upp bilder här från helgen senare, snor kanske några från Beau! Dåligt bloggande nu för jag sticker till Hudik en snabbsväng imorgon och stannar till på torsdag. Hörshääj!


Helt klart denna stil på hela helgen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0