Karaktärsproblem

Skulle ju sitta inne hela eftermiddagen/kvällen igår och skriva på uppsatsen. Skrev förvisso några timmar men långt ifrån så mycket som jag tänkt. Johan kom förbi så vi gick och käkade pizza och försökte dra ihop ett gäng och gå ut. Hans kompisar är ju som bekant lite knäppa och ville hellre gå ut i Östhammar. Så jag & Johan gick på Pitchers och mötte upp Bea som varit på klassfest, hon hade även med en klasskompis. Satt och dividerade vart vi skulle gå och kom på att vi skulle gå på Etage. Fråga mig inte varför, men det hade något att göra med att vi ville sjunga karaoke (?)
Vilket vi också gjorde. Våra fyra fagra röster till melodin av Ebba Gröns 800 grader kanske inte var det mest musikaliska framträdandet i Etages historia, men vi trivdes helt uppenbart med att vråla för allt var vi var värda. Tur att de inte hade "Ung och kåt", den hade vi nämligen egentligen tänkt sjunga...
Träffade på en gammal jobbarkompis som tillsammans med en kompis fick agera vårt största publikstöd. De sammanfattade hela framträdandet med meningen "tja, ni skrek ju en hel del iaf, och det gör ju Ebba Grön också..." Skitbra. Tur att Etages besökare en lördagkväll inte är några man behöver skämmas inför. Alla är lika knäppa i huvudet och 90 procent har så fula kläder att man tror att man blivit förflyttad till ett annat land där white trash är högsta mode.
Nu har jag tagit ett lååångt bad och ska rycka upp mig och skriva lite mer på uppsatsen. Har av förklarliga skäl inte varit så himla pigg idag! Hörshääj!
PS - det är inte jag som är full fortfarande, det går inte att styckeindela inlägget av någon oförklarlig anledning!

Kommentarer
Postat av: Sofie

Heej!

Nu har jag hittat hit igen och nu är jag helt uppdaterad på ditt liv, tror dock inte att jag hade missat så mycket ;) Kämpa på nu och skriv klar uppsatsen sötnöt.

2010-06-01 @ 13:17:03
Postat av: Tina

Hej! Haha nej jag förstår det, jag brukar uppdatera dig rätt bra :) Tack ska du ha babe! Förlåt förresten, glömde helt bort att svara på ditt sms i lördags, tror minsann att jag var lite dragen!

2010-06-01 @ 19:57:08
URL: http://tinad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0