Jag och okända retards!

Hallå hallå! Sitter på EP och kämpar på med uppsatsen, gör paus nu och funderar på att gå och köpa kaffe och nått att äta, energinivån ligger på minussidan!

Kom till insikt idag om hur ofta jag stöter ihop med riktiga original (läs: retards) i min lilla inskränkta vardag. Bea är ju visserligen lite knäpp men henne känner jag och bor med så det räknas inte. Däremot alla okända... jag stöter ihop med dem på stan, jag hamnar bredvid dem på bussen... och nu på senare tid har jag även märkt att de väldigt ofta hamnar i min närhet här på EP (alltså Engelska Parken, en av universitets skolbyggnader).

En kille har suttit mittemot mig i typ en timme nu. Han har under den timmen betett sig extremt märkligt. Det började med att han hittade en myra som han lät krypa upp på sin hand. Sedan satt han och skrattade åt och pratade med denna stackars myra i säkert en kvart. Han lät den inte bara sitta på handen, för när han började fippla med datorn lät han myran krypa omkring på armen och överkroppen också och ibland snackade han med den, typ "Nej men, haha, vill du gå dit du din toka". EHHHHH?

Sedan han mycket mödosamt, för att inte skada den stackars myran, släppt ut den genom fönstret, började han istället att prata med sig själv och skratta högt och hysteriskt åt saker han såg på datorn. Jag är själv expert på höga och hysteriska skratt, men jag utövar liksom inte den konsten på en skola bland främmande människor som försöker plugga... Jag pendlade mellan detta:
1. Ilska - ska jag ge honom en bitchslap?
2. Inombordsfnitter som hotade att bubbla upp i asgarv (men det hade ju fått mig att framstå som minst lika puckad)
3. Att vänligt be honom hålla käften.

Gjorde ingenting. Levande underhållning är ju trots allt levande underhållning...


Dino har fattat grejen!

Kommentarer
Postat av: B

Kallar du mig för knäpp och retard?! Kommer ju verkligen från rätt käft. Det är ju inte jag som springer omkring i blommiga påslakan och skriker ;P

2010-05-26 @ 18:45:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0