Godmorgon världen!

Vad hände med det underbara vädret? Trodde det skulle bli den varmaste dagen på länge idag. Visserligen ÄR det varmt, men det är sådär äckelkvavt och kommer nog börja regna vilken sekund som helst. Booooring!

Sitter och försöker leta reda på vetenskapliga artiklar till min uppsats, paniken är total inför den. Måste nog göra om syftet och frågeställningen helt om jag ska hinna klart, för det finns helt enkelt inte tillräckligt med bakgrundsfakta till den idé jag hade från början. Vill verkligen bli klar med den och gå upp med den 10:e juni, men det verkar stört omöjligt just nu. Blir väl dygnet runt-arbete nu ett tag framöver...

Ska pallra mig iväg till Stadsbibblan sen och plocka upp en bok och sedan vidare till EP för att läsa och göra lite mer nytta. Tur att Bea och hennes klasskompis Nathalie (som bor hos oss denna vecka) har VFU och är uppe med tuppen varje morgon, för då blir man lite mer motiverad att kliva upp samtidigt. Tycker egentligen att det är mysigt att kliva upp tidigt och vakna till "Vakna med the Voice", problemet är ju att det även är JÄTTEMYSIGT att ligga kvar i sängen och dra sig! Fast idag var det stört omöjligt eftersom de klippte gräset utanför fönstret med vad som skulle kunna ha varit en pansarvagn. Åtminstone lät det som en..

Nåja, göra lite nytta nu var det ja! Ha en fin dag, hörshääj!


Här kommer för övrigt några bilder från helgen, snodda av EvePevvä:


Aspepp på party i fredags!Erika också!Även Thor, Mitch och Leksand-tjejen!Evelina och Lars Palm!Lars Palm har spårat!Lördags på Pitchers, Johan försöker spöa mig i Brain Champ på
min mobil, synd bara att jag är totalt oövervinnlig på det spelet!Halvslitet i söndags... checka in den tokläskiga skuggan bakom mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0