Värmen!

JISSES vilken värmebölja! Har inget emot den alls, men det känns lite surt att befinna sig i Uppsala utan gångavstånd till närmsta sjö/hav! I eftermiddags satt jag ute i tio minuter men höll på att avlida av värmen, helt i lä på vår uteplats ju, inte en vind kommer in där (känns det som). Funderade en stund på att gå över till grannarna på andra sidan som upprättat en rätt stor uppblåsbar pool till sina ungar. Undra vad de sagt om de kommit hem och jag legat där och plaskat...
Ska upp svintidigt imorgon på möte så försöker liksom tagga ner så att jag ska kunna sova eftersom sömn är en bristvara hos mig nuförtiden. Vet inte om det är för att vetskapen om att det KANSKE står en äcklig fönstertittare utanför mitt fönster eller om det är värmen eller om det helt enkelt är något fel på mig. Kanske en kombination?
Well well! Längtar faktiskt tills jag ska hem till Hudik/Nianfors, vilket blir i början på nästa vecka. Ska bli såååå skönt att bara slöa i två veckor och inte göra ett skit. Längtar ÄNNU mer till Winnerbäckkonserten, min födelsedag samt Linns & Thomas bröllop som äger rum sista helgen jag är hemma, tre dagar i följd, hektisk helg det där! Men det kommer bli grymt!
Nej men om man kanske ska ta och lägga sig framför en film i ett försök att få mina stora blå att tröttas ut. Fast mina ögon är faktiskt inte så stora. Vid närmare eftertanke har jag rätt små ögon, det känns sådär faktiskt. Då kan man ju inte ens använda uttrycket "stora blå". Och om man är brunögd då, hur bra låter det? "Mina stora bruna". Mina-stora-vaddå liksom?! Haha. Hörshääj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0