Solen i ögonen

Har man ju jämt nuförtiden! Inte så illa egentligen, typiskt att man gnäller konstant oavsett om man velat haft värme det senaste halvåret så blir man bitter sen när det är för varmt och man måste jobba eller dylikt och inte kan utnyttja soltimmarna. Med utnyttja menar jag ligga på stranden, lapa sol och bada. Främst det senaste. Är så sjukligt varmt nu att det ju inte går att göra annat än att bada!
Bada har jag gjort i helgen iaf. TVINGADE (i princip under dödshot) med Johan i fredags, vi åkte och badade i Siggefora. 25 grader i vattnet, sweeeeeet. (Bea jag använder det ordet enbart för att störa dig!) Sen hamnade jag huxflux i Österbybruk, badade en gång till och i lördags tog vi en sväng med båten och badade igen. Samt att jag körde båten på hemvägen (inte så sugen men blev tvingad, under dödshot, i princip) Något sicksackig väg hem men kände mig grym ändå. På kvällen skulle vi egentligen gått på fest men jag vette fan hur det blev med det, vi gick på Framfickan (numera Riverside?) istället. Där var det någon typ av salsakväll. Dansade dock ingen salsa, och det är ju lite tråkigt såhär i efterhand!
Igår hände det inte så mkt. Glodde på film och flöt omkring i värmen. Idag, jobb. Känner mig sådär halvambitiös, men har nu lyckats få in några bok. 18.000 grader ute. 20.000 grader inne. Jag jobbar inne. Jobbigt det där!
Ska hem till Hudik i två veckor och då ska jag bada jättemkt på Maln
har jag bestämt. Eller annat valfritt ställe med sandstrand. Ont om
sådana i Uppsala, irriterande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0