Restless!

Klockan är halvelva och jag är pigg och rastlös, jobbigt värre! Borde sova så jag orkar upp imorgon. Nåja. Glömde berätta om gårdagens moment. Mamma skickar sms och frågar vilken av oss (systrar) som är eftersökt, det är tydligen någon karl som ringt och pratat med henne. Ingen av oss fyra systrar anmäler oss skyldiga. Frågan är ju hur fan detta gått till?! Antingen är det någon som letar efter en annan Dolk. Eller så är det någon av oss som har träffat någon, inte gett sitt nummer men avslöjat sitt efternamn och han bara ringer första bästa Dolk. Eller så har någon av oss lämnat ut mammas nummer i ett vääääääldigt svagt (alkoholstint) ögonblick.

En annan mindre trevlig grej är att min granne plingade på idag och berättade att i söndagsnatt var det någon idiot med cykel som hade stått vid vår uteplats (typ mellan båda våra uteplatser, vilket innebär i princip inne på vår uteplats eftersom grannen har ett plank runt sin) och glott. Grannen hade skrikit åt honom att försvinna. Det läskiga är att jag missade att grannen skrek, däremot såg jag cyklisten när han var på väg därifrån, blev lite rädd eftersom han bara svischade förbi precis när jag öppnade dörren.
AAAARRRRGGGHHH! Som om jag inte redan vore paranoid nog! Jag är liksom tjejen som inte kan kolla på Beck eller Wallander utan att följande nätter fantisera ihop sjuka historier om hur maffian ska ta sig in i min lägenhet, skjuta mig genom kikhålet, gömma lik under min säng, osv osv osv. Nu har vi en vidrig jävla fönstertittare här i trakterna också! Om jag någon gång ser honom utanför mitt fönster kommer jag dö av skräck. Eller bli jättearg och kasta en stol på honom. Men det första alternativet känns BETYDLIGT mer sannolikt. Och så kommer jag skrika som en stucken gris. Då kanske iaf min granne kan kasta en stol på honom. Han verkade rätt sugen med tanke på att han var ganska pissed när han berättade om det. Tydligen har de haft fönstertittare här för flera år sedan också. Och jag vet ju själv att det stått random människor vid två olika tillfällen utanför vårt fönster! CREEEEEEPY!
"Fönstertittare"? Hur fan kommer man på att man ska bli en sådan liksom?! Vill de se något naket eller är det bara ren och skär nyfikenhet? För om de BARA vill se något naket lär de ju få kämpa något djävulusiskt för att få jackpot. Alla springer ju knappast omkring naken i lägenheten hela kvällen.
Tina - kom ihåg:
Spring inte omkring halvnaken efter duschen. Inte heller bara för att det är varmt. Eller för att du känner för det.
Jaja. Nu ska jag dona lite och sedan försöka trotsa äckliga fönstertittare och sova. Hörshääj! (Förlåt för styckeindelningen, det blir så ibland, SKITDRYGT!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0