Nianfors!

Har bosatt mig i Nianfors i helgen tillsammans med sis Jenny & Malla. Igår var även jag & Malla iväg och spelade beachvolley och åkte ring i Foppas stuga med lite annat folk. Sjukt kul! Dock har man allvarliga skador på armarna idag, det skyller vi på Uffe P som kör med monsterservar!

I Nianfors har vi hunnit med lite vindrickande, kortspel (JAG VANN!!!!), snabbdopp, sola (trots snålblåst), lekt med hundarna, lekt med katterna, åkt till mannen med vita älghundsvalpar för att leka med dem, grillat,
osv osv osv. Största delen av tiden går ändå åt att kika in i kylskåpet, med ca: två minuters mellanrum för att se om det fyllts på sedan sist. Helt klart favoritsysslan och pappa slutar aldrig förvånas över detta faktum!

Idag har vi varit och fikat på Blaxåscaféet och hälsat på pappas kompis som har jordens sötaste hundvalpar, vita älghundar. I´m in löööööööööv kan man säga! Snart ska vi käka och sen blir det bastu!

Till veckan blir det massa fest mot veckoslutet och sen börjar jag jobba igen! Är jäkligt bitter över att ha glömt kamerasladden hemma, har nämligen för en gångs skull massa nya bilder att lägga upp. Bland annat från i tisdags då Malla tvingade främmande folk att ta kort på alla fyra systar, vi kan verkligen inte konstigt att se bra ut på bild samtidigt...

Käk nu! Hörshääj!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0