I live, I learn

Och detta har jag lärt mig idag:
  • Kitty är en jävel på att fånga fåglar. Tror inte att hon inser att jag inte tycker att det är så kul när hon släpar in dem halvdöda så att de lider. Eller när hon släpar in dem hellevande så att de flaxar omkring hysteriskt och skräpar ner med sina ludna jävla vingar. Förut var mitt motto "Kitty ditt äckel sluta äta fåglar". Nu är mitt motto "Kitty ditt äckel, om du ABSOLUT måste äta fåglar, döda dem skonsamt och snabbt med ett bett i halsen och SLÄPA INTE IN DEM FÖR ATT VISA MIG!" Kan ha att göra med att hon tog in TRE fåglar under loppet av ca: åtta timmar igår. Och ytterligare en imorse. Den var tack och lov död.
  • Mina solränder kommer ALDRIG att gå bort. Åh, varför hade jag på mig brottarlinne med en vanlig bh under i lördags? VARFÖR? Ser ju för fan ut som hej-kom-och-hjälp-mig och kommer att göra det ungefär hela sommaren och halva hösten innan jag återgår till alvedon-looken igen.
  • Varför tar det så lång tid att städa lägenheten? Och varför är det så tråkigt? Okej. Det var ingen lärdom direkt. Men vaaaaarför? Jaja. Nu är det rent iaf. Prisa Gud!
  • När jag blir stor ska jag ha en utomhuspool. Därmed basta. Sjukt bra att ha när man vill ta ett dopp såhär på kvällskvisten i typ 30:gradig värme (ok, kanske lätt överdrift här). Smidigt att ha på vintern också, då kan man ju åka skridskor istället. Om man nu gillar det. Vilket jag inte gör. Men ändå.
Nu ska jag sätta klorna i en ny bok som skriker "läs mig". Och det gör jag så gärna, inte öppnat en bok på två veckor och får lätt bokabstinens! Nu ni! Nu ska jag läsa om blodet som flyter i Sandhamn! Sen tidig säng och upp och jobba imorgonbitti! Därefter blir det förhopnningsvis bad! Hörshääj!
Ibland är det skönt att va lättroad, man blir hysteriskt glad över
något så simpelt som plastbilar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0