Hudik by night - fylla and fight?

Neeeeejdå! Men jävligt galet helt klart!

Kom hem i måndags och ska stanna här i två veckor, hur skönt som helst att vara hemma! Har badat, jäklats med Engla som är i Nianfors och gosat med katter och hundar. Kitty är såklart också med och ingen nyhet där: i vanlig ordning börjar hon låta som en pårökt näsapa så fort hon sätter sin fot i Nianfors.

 Igår åkte jag och alla systrar Dolk ut till Uffe i Forsa för grillfest följt av Sigge på August. Måste ju checka av det på listan - "Ingen sommar utan Sigge!" Träffade lite löst folk hos Uffe och tog oss sedan in till Hudik för att gå ut. Sjukt mycket folk i vanlig ordning, träffade massa folk man inte träffat på länge, kul! Ebbot Lundberg från Soundtrack of our Lives var gästartist, samt någon tjej som jag inte kände igen men som var jäkligt bra.

En av kvällens highlights måste ju definitivt ha varit när jag & Malla trycker in Viktor i väggen och slår lite på honom, efter vad jag kan minnas helt oprovocerat. Viktor skakade nog lite i knäna då... Sen flydde han hals över huvud medan jag & Malla typ gjorde 15 high fives över vad vi tyckte var "årets attack"!

Idag ska jag hänga med Thomas, Stefan och Eve, länge sen man såg dem också så det blir grymt! Införlivar "onsdagsklubben" igen minus Fredrik, Stefan får hoppa in som stand in!

Nu ska jag & Malla strax dra oss till Enånger, hörshääj!


Skyldiga till "Årets Attack", tydligen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0