Vi är virvlande dårar och dansande änglar

Änglar var ju dock att smickra oss själva kanske...

Livad helg detta! I fredags drog vi ihop ett gäng från mitt gamla jobb och partade. Var meningen att vi skulle åka ut till Elias i Stenhagen och förfesta där, men eftersom den karln är knas personifierad blev det inte riktigt så. Vi var lite lättade över det faktum att vi slapp Stenhagen också, av rädsla att bli brandbombade. Var istället här hemma först och pimplade vin och tog sedan en taxi ner på stan. Lite halvspeciell taxiresa, kan någon förklara för mig varför tre personer satt i bakluckan? Och nej, det var inte svarttaxi...

Gick på Gillet, men hann bara vara där i typ en halvtimme eftersom de stängde klockan ett. Vilket jävla påhitt! Kom då på den briljanta idén att efterfesta hos Elias, i just det, Stenhagen. Plötsligt verkade brandbomber som en lysande idé tydligen. Åkte i en taxibuss dit och taxichaffisen lovade oss 10 kr rabatt om vi lyckades lista ut vad han spelade för musik. Bea lyckades gissa rätt men inte fan fick vi ngn rabatt inte!

Hemma hos Elias blev allt lite urspårat. Martola satt på en träningsapparat som i det närmsta skulle kunna liknas vid med en häst, vilket Martola tagit fasta på där han satt med en cowboyhatt på sniskan vrålandes "jiiiiihaaaaw!" med ena armen i luften. En syn för Gudarna. Vi shottade mandellikör (Bea shottade tre...) och gick omkring som yra höns. Sen försvann alla och jag, Bea och Elias satt vid köksbordet helt ensamma men insikten om att min & Beas nästa buss hem gick 6.30 på morgonen. Eftersom stämningen inte var så jättegod just där och då bestämde jag mig för att det enda som möjligtvis skulle kunna göra den bättre var en gammal flaska starkvinsglögg som jag shottade kall ur en äggkopp (?) Tror jag kan ha shottat upp en halv flaska...

Gissa om man mådde pyton dagen efter. Vaknar i ett rum och det första jag ser är Gudfadern stirrandes på mig. INTE OKEJ. Bussresan hem var lite av en mardröm, lyste bortamatch fast det inte förekommit någon match!

Av naturliga skäl mådde man inte prima ballerina igår, alltså. Kan det möjligtvis ha varit glöggen...? Synd därför att jag skulle ut igen eftersom den fagre Pengabrorsan skulle dj:a på Norrlands 04-släpp. Går ju inte att missa. Blev en lugn förfest här hemma med Soffan, Charlotte och sällskapsspel. Slank inte ner många glas vin och jag höll mig på mattan hela kvällen. Eller ja, mestadels på dansgolvet.  Helt galet roligt, vi var precis överallt hela tiden och när Moneybrother väl började spela var han så snygg att man (nästan) tappade andan. Sen tog jag & Bea halvtrebussen hem och lade oss och sov, som två riktigt duktiga tjejer. Tur man uppväger en psychokväll med en prettokväll!

Vart ju ett jävla långt inlägg det här, men så blir det ju. Har tyvärr inga bilder, men förhoppningsvis kan jag sno några från Maria snart :) Men gårdagskvällen var väl ungefär en kväll i detta tecken:
Kommentarer
Postat av: B

Psychokväll, ohja!

Men att hävda att gårdagen var en prettokväll var väl ändå lite att ta i, eller? Vad baserar du det på, det faktum att vi spelade TP och inte var kastrullfull? Det kanske var lite pretto, men jag har då fan aldrig sett 4 stycken pretton yra runt på dansgolvet och headbanga skallen av sig så som vi gjorde igår ;) Och jag har definitivt inte sett 1 stycke pretto stå och headbanga till E-Type!

2010-02-28 @ 23:58:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0